گروه دیپلماسی – تینو: بر اساس اعلام وزارت بهداشت غزه، رژیم اشغالگر صهیونیستی طی یک سال گذشته حدود 42 هزار فلسطینی از جمله 17 هزار کودک را کشتار جمعی کرد. با این حال، بر اساس گزارش اخیر مؤسسه Lancet، تعداد واقعی شهدا در غزه بسیار بیشتر است و حدود 190000 نفر است و شامل افرادی می شود که در نتیجه پیامدهای غیرمستقیم حملات نظامی جان خود را از دست داده اند.
کمبود شدید مواد غذایی یکی از این عوامل است. محاصره و بمباران ویرانگر رژیم صهیونیستی مانع از ورود و ارسال کمک های بشردوستانه به نوار غزه شده است. در نتیجه، برنامه جهانی غذای سازمان ملل متحد دریافت که 96 درصد از جمعیت غزه با ناامنی غذایی حاد مواجه هستند و بیش از دو میلیون نفر از سطوح بحرانی گرسنگی یا بدتر از آن رنج می برند.
Project Syndicate می نویسد: این تاکتیک ایجاد قحطی عمدی یا گرسنگی اجباری به عنوان یک تکنیک شناخته شده نسل کشی چیزی است که آمریکایی ها به خوبی از آن آگاه هستند. بسیاری از آمریکاییها برای اولین بار در مدرسه ابتدایی با این ظلم آشنا میشوند، جایی که کتابهای درسی توضیح میدهند که چگونه ارتش ایالات متحده در اوایل قرن نوزدهم به طور سیستماتیک مردم بومی را برای مصادره زمینهایشان آواره کرد. در آن زمان یکی از تاکتیک های ارتش آمریکا ایجاد قحطی عمدی بود. سربازان آمریکایی میلیون ها گاومیش را سلاخی کردند تا اراده مردم بومی را بشکنند و آنها را مجبور به ترک سرزمین خود در جستجوی غذا کنند. در سال 1890، ارتش ایالات متحده حدود 300 نفر از مردم لاکوتا را حتی در مناطق به اصطلاح امن قتل عام کرد.
امروز نیز نیروهای اشغالگر صهیونیستی رویکرد مشابهی را در غزه در پیش گرفته اند. آنها غیرنظامیان فلسطینی را با استفاده از سلاح های ساخت آمریکا بمباران کردند. اشغالگران صهیونیست حداقل 40 آوارگان فلسطینی را که در چادرهای خود در منطقه موسوم به امن پناه گرفته بودند، سلاخی کردند.
اسرائیلی ها همچنین امدادگران و فعالان حقوق بشر را هدف قرار داده اند و تاکنون بیش از هزار نفر از آنها از جمله 7 نفر از اعضای سازمان غیرانتفاعی World Kitchen را به قتل رسانده اند.
در بخشی از گزارش پروژه این اتحادیه آمده است: برای درک پیامدهای سیاست ها و رویکرد اسرائیل در غزه کافی است نگاهی به سیاست های دولت آمریکا در قبال مردم بومی این کشور بیندازیم. نسل کشی یک آسیب تاریخی است، زخمی بر روح که آثار آن هنوز در زندگی مردم بومی مشهود است. این میراث شوم را می توان در محدودیت های مسکن، مراقبت های بهداشتی ناکافی و کمبود منابع آموزشی برای جوامع فقیر بومیان آمریکا مشاهده کرد. دیدن گرسنگی و رنج فلسطینیان در غزه امروز برای بسیاری در آمریکا و فراتر از آن یادآور تبعیض نژادی و تاریخ تفرقهانگیز این کشور است.