به گزارش پایگاه اینترنتی تینوادعاهای بی اساس درباره جزایر سه گانه ایرانی که اخیرا در بیانیه پایانی نشست مشترک سران اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس مطرح شد، بار دیگر بر اهمیت وجود اسناد تاریخی متعدد و معتبر درباره ایران تاکید می کند. حاکمیت مالکیت سه جزیره (بوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک) را به خاطر بسپارید. در این زمینه، یکی از مراکز مهم و معتبر اسناد، مؤسسه کتابخانه و موزه ملی ملک است که اسناد زیادی درباره مالکیت ایران بر جزایر سه گانه (بوموسی، تنب بزور و تنب کوچ) در آن موجود و نگهداری می شود.
از آن جمله می توان به «نقشه طبیعی ایران و بخشی از سرزمین های شرقی» اشاره کرد که در سال 1730 میلادی در آکسفورد تهیه شد. این نقشه مهم و بین المللی نشان دهنده حاکمیت ایران بر جزایر سه گانه (بوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک) از آن زمان است.
در «نقشه خلیج فارس» که در سال 1787 در پاریس منتشر شد، این سند نیز تعلق جزایر سه گانه را به ایران تأیید می کند.
نقشه دیگری در دسترس است و توسط مؤسسه کتابخانه و موزه ملی ملک نگهداری می شود که حاکمیت ایران بر این سه جزیره را از زمان های قدیم تأیید می کند، این نقشه «نقشه ایران و بخشی از امپراتوری عثمانی» است که یک سند تاریخی معتبر است که تأیید می کند. حاکمیت ایران بر جزایر سه گانه. اثبات حاکمیت بر جزایر سه گانه