به گزارش تینو به نقل از خبرگزاری فارس، ضدانقلاب به قدری دچار تفرقه و تفرقه شده که بی بی سی فارسی برای بررسی این موضوع جلسه کارشناسی تشکیل داد.
حسین البوستانی، کارشناس این رسانه انگلیسی نیز در همین دیدار به تحلیل و جمع بندی اختلافات قرارگاه ضدانقلاب پرداخت و گفت: اپوزیسیون از یک کار دشوار که تقابل است، به یک کار دشوار تبدیل شده است. کار آسان.» تکلیف پیش روی هم پیش رفت و کار به جایی رسید که توجیهات نظری هم ثابت شد. مثلاً خطر بخشهایی از اپوزیسیون (سازمان منافقین و تجزیهطلبان کوملی) بسیار زیاد است، از این رو گفته شد تمرکز بر اختلافات داخلی و خطرات اپوزیسیون مهمتر از مقابله با حکومت ایران است. .
وی تصریح کرد: این اختلافات می تواند تا ابد ادامه داشته باشد و اقشار مختلف ضدانقلاب مقابل هم قرار بگیرند و در قالب تبلیغات به یکدیگر ضربه بزنند تا پیروزی را احساس کنند، در حالی که هیچ اتفاق خاصی برای دولت نمی افتد و از آن رنج نمی برد. . این موضوع.
البستانی افزود: همه احزاب مخالف ممکن است این احساس پیروزی تبلیغاتی بر یکدیگر و مخدوش کردن آبروی یکدیگر را داشته باشند، اما آنچه در پایان این موضوع باقی می ماند، مخالفانی است که در مجموع اعتبار خود را از دست داده اند و نمی توانند نقشی داشته باشند. در جلو.” دولت دارد.
اما البستانی با اشاره به اینکه نمی توان گذشته گروهک های ضد انقلاب را نادیده گرفت، گفت: بحث از نظر در این زمینه فراتر رفته و به سمت خنثی کردن کل مخالفان پیش می رود.
سخنان کارشناس ارشد بی بی سی فارسی حاوی کلمات کلیدی مهمی است. اختلاف نظرها، گذشته، خطر گروه های سیاسی، بی اعتباری، کوچک نمایی و… اینها به خوبی گویای معادلات اردوگاه ضدانقلاب است.
در واقع ضدانقلاب متشکل از گروه های خطرناکی است که وقتی در یک پیمان گرد هم آمدند، خطر عقاید و عقاید یکدیگر را به خوبی احساس کردند و از زمان شکل گیری همان پیمان، این اختلافات گسترده شکل گرفت. اردوگاه سرسخت
در واقع، پیمان همبستگی این گروه ها را به یکدیگر نزدیک کرد و بیشتر و بیشتر با یکدیگر آشنا شدند و آنها را از خطرات گروه های مختلف دشمن با گذشته تروریستی آگاه کرد.
نکته این است که همه این گروه های سیاسی که اکنون در اردوگاه ضدانقلاب جمع شده اند، در مقاطع مختلف تاریخی پالایش و از فضای سیاسی کشورمان حذف شده اند.
حقیقت این است که اپوزیسیون به زباله دانی سیاسی برای عقاید خطرناک و افکار فاسد تبدیل شده است که حتی کارشناس بی بی سی فارسی هم نمی تواند آن را پنهان کند. اگر این ایده ها مثبت بود، باید در فضای سیاسی داخلی ایران باقی می ماند و حتی رشد می کرد.
فضای مخالف در حال حاضر مملو از اختلافات مختلف است. فمینیسم، تجزیه طلبی، سلطنت، فرقه گرایی، تروریسم و غیره، همه ساختار اردوگاه ضدانقلاب را تشکیل دادند که گام های گسترده ای علیه مردم و ایران برداشت و حتی در جنگ صدام حسین و حزب بعث عراق علیه ایران شرکت کرد. .
اما با نزدیک شدن این گروه ها به یکدیگر، سیاهی یکدیگر را بیشتر می بینند و سعی می کنند خود را از شر این عوامل خلاص کنند. در واقع همبستگی و مکمل بودن این گروه ها نه تنها باعث عدم هم افزایی بین آنها و حرکت مردم ایران می شود، بلکه مجموعه ای از پستی و خیانت را به وجود می آورد که قطعا جامعه ایران آن را رد خواهد کرد.
hamshahrionline به نقل از تینو