چرا در بعضی کشورها اپلیکیشن تلگرام را محدود می‌کنند؟

تبلیغات بنری


تینو – یکتا فراهانی: پاول دوروف و نیکولای دوروف؛ دو برادر در سال 2013 زمانی که هنوز در روسیه زندگی می کردند تلگرام را تأسیس کردند. پاول دوروف، مدیرعامل فعلی تلگرام، همچنین بنیانگذار شبکه اجتماعی روسی VKontakte یا VK است.

ابزاری برای آزادی بیان

تلگرام ابزاری حیاتی برای آزادی بیان و سازماندهی در بسیاری از نقاط جهان است و در سرتاسر جهان با نظارت فزاینده ای مواجه است.
اما دولت ها اکنون با نقش خود در تسهیل آزادی بیان و تهدیدهای امنیتی ادعایی دست و پنجه نرم می کنند. این پلتفرم که به‌خاطر ویژگی‌های رمزگذاری قوی و حفظ حریم خصوصی کاربر شناخته می‌شود، در سال‌های اخیر موضوع بحث و مناقشه بوده است.

چالش های تلگرام

چالش های تلگرام در حال حاضر به اوج خود رسیده است. این از زمانی است که پاول دوروف، یکی از بنیانگذاران و مدیرعامل، در نزدیکی پاریس در ارتباط با تحقیقات درباره جرایم ادعایی مرتبط با این اپلیکیشن، از جمله جرایم سازمان یافته و قاچاق مواد مخدر، دستگیر شد.

جواب تلگرام است

تلگرامی به سرعت به این اتهامات پاسخ داد و اعلام کرد که دوروف چیزی برای پنهان کردن ندارد و این اتهامات را “مضحک” خواند.
علیرغم این چالش ها، تلگرام همچنان ابزاری حیاتی برای آزادی بیان و سازماندهی در بسیاری از نقاط جهان است. برای مثال، در جریان اعتراضات در بلاروس و تایلند، این اپلیکیشن نقش مهمی در کمک به فعالان برای هماهنگ کردن تلاش‌ها و اشتراک‌گذاری اطلاعات داشت.

ادامه مطلب

مفاهیم: رمزگذاری چیست؟
تلگرام طلایی از سرورهای اصلی تلگرام استفاده می کند
با تلگرام آشنا شوید

ممنوعیت موقت یا دائم

به گزارش وب سایت ablivive، جدیدترین اتهامات جدیدترین اتهامات از مجموعه اختلافات تلگرام و دولت های مختلف است. طبق داده‌های Surfshark و Netblock، ۳۱ کشور از سال ۲۰۱۵ ممنوعیت‌های موقت یا دائمی را بر روی این پلتفرم اعمال کرده‌اند که بر بیش از ۳ میلیارد نفر در سراسر جهان تأثیر گذاشته است. در زیر لیستی از کشورهایی که تلگرام در آنها ممنوع شده است یا در دست بررسی است آورده شده است.

بریتانیا و اسپانیا
در بریتانیا، گفته می‌شود که از کانال‌های تلگرامی برای هماهنگی اعتراضات ضد مهاجران در ماه اوت استفاده می‌شود که جرقه‌ای برای اعمال مقررات سخت‌تر شده است.
اسپانیا همچنین در ماه مارس این برنامه را به دلیل نگرانی های مربوط به کپی رایت برای مدت کوتاهی ممنوع کرد، اگرچه این تصمیم به سرعت لغو شد.

آلمان و اوکراین
آلمان در سال 2022 تلگرام را پس از شناسایی کانال هایی که به طور بالقوه قوانین سخنان مشوق عداوت و تنفر را نقض می کردند، ممنوع کرد و در نهایت آن را به دلیل رعایت نکردن مقررات محلی، 5 میلیون یورو جریمه کرد.
در اوکراین هر دو برنامه برای ارتباطات زمان جنگ بسیار مهم بودند، اما همچنین نگرانی هایی را در مورد بهره برداری احتمالی توسط بازیگران روسی ایجاد کردند.

اسپانیا
در ماه مارس، اسپانیا پس از اینکه یک قاضی به نفع چهار گروه رسانه ای بزرگ – Mediaset، Atresmedia، Movistar و Egeda رای داد، برای مدت کوتاهی تلگرام را ممنوع کرد.
این شرکت ها شکایت داشتند که تلگرام محتوای دارای حق چاپ آنها را بدون اجازه منتشر می کند.

نروژ

نروژ مقامات دولتی را از استفاده از برنامه تلگرام در دستگاه های کاری خود منع کرده است و دلیل آن خطرات امنیت ملی است. اگرچه هیچ ممنوعیتی در سراسر کشور اعمال نشده است، اما نروژ استفاده از تلگرام را در دستگاه های کاری وزرا، وزرای خارجه و مشاوران سیاسی ممنوع کرده است.

روسیه و بلاروس

روسیه از سال 2018 تا 2020 یک ممنوعیت دو ساله برای برنامه تلگرام اعمال کرد. این ممنوعیت پس از آن آغاز شد که پاول دوروف، یکی از بنیانگذاران و مدیر عامل تلگرام، از اجابت درخواست ها برای ارائه اطلاعات در مورد برخی از کاربران خودداری کرد.

اگرچه تلگرام به طور رسمی در بلاروس مسدود نشده است. اما استفاده از آن خطرات زیادی دارد.
چین
تلگرام از سال 2015 در چین مسدود شده است. این ممنوعیت به دنبال حمله انکار سرویس توزیع شده (DDoS) به سرورهای تلگرام صورت گرفت که برخی کارشناسان معتقدند ممکن است توسط دولت چین برای توجیه انحلال برنامه هماهنگ شده باشد.

هند و تایلند

در هند، تلگرام به طور کامل ممنوع نشده است، اما به دلیل نقش ادعایی آن در فعالیت های مجرمانه مختلف تحت بررسی است. دولت هند اعلام کرد که اعمال این ممنوعیت را در انتظار نتایج تحقیقات در نظر خواهد گرفت.
تلگرام از سال 2020 در تایلند به دلیل استفاده از آن در سازماندهی اعتراضات ضد دولتی در آن سال مسدود شده است.

تبلیغات بنری

hamshahrionline به نقل از تینو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *