تهدیدی دیگر برای زمین با نزدیک شدن سیارک غول پیکر

تبلیغات بنری


تینو – یکتا فراهانی: سیارکی به اندازه یک برج 620 فوتی با سرعت زیاد به زمین نزدیک می شود. ناسا گزارش داد، سیارک 2024 JV33، یک صخره فضایی با عرض 620 فوت، با خیال راحت از فاصله 2.85 میلیون مایلی از زمین عبور خواهد کرد. اگرچه خطر برخورد با آن وجود ندارد، اما اندازه و سرعت 30000 مایل در ساعت آن را به زمین نزدیک می کند.

فاصله بین سیارک و زمین

این سیارک در فاصله 2.85 میلیون مایلی از زمین می گذرد که از نظر نجومی فاصله نسبتاً نزدیکی است، اگرچه بسیار وسیع به نظر می رسد.

سیارک 2024 JV33 به دسته اجرام نزدیک به زمین (NEO) تعلق دارد که به دلیل نزدیکی به سیاره ما، توسط ناسا و سایر آژانس های فضایی به دقت رصد می شوند.

سرعت سیارک

این سیارک با سرعت شگفت انگیزی در حدود 30000 مایل در ساعت (48280 کیلومتر در ساعت) در حال حرکت است. این سرعت بالا برای اجرام در فضا معمول است، اما اهمیت ردیابی چنین اجرام نزدیک به زمین را برای اطمینان از اینکه هیچ تهدیدی برای زمین ایجاد نمی‌کنند، حساس‌تر می‌کند.
هشدار ناسا بر لزوم تداوم هوشیاری در نظارت بر اجرام نزدیک به زمین تاکید دارد. این آژانس از تلسکوپ ها و سیستم های راداری پیشرفته برای ردیابی مسیر این اجرام با دقت بسیار زیاد استفاده می کند.

بیشتر بخوانید:

دنیای اسرارآمیز یک بیگانه سرکش کشف کاوشگر سیاره ای جدید ناسا

این فناوری از زمین در برابر سیارک ها محافظت می کند

محاسبات ناسا
محاسبات ناسا حدود 2024 JV33 این تایید می کند که هیچ خطری برای برخورد با زمین در طول این عبور وجود ندارد. با این حال، اندازه و سرعت سیارک آن را به موضوع مهمی برای دانشمندان و محققان تبدیل کرده است.
این سیارک برای اولین بار توسط سیستم هشدار زمین های دیگر (ATLAS) با بودجه ناسا در رصدخانه ساترلند در آفریقای جنوبی کشف شد.
از زمان کشف، ستاره شناسان مسیر آن را به دقت زیر نظر گرفته اند. مدار سیارک با عبور از گرانش زمین کمی تغییر کرد و مدار 3.3 ساله آن به دور خورشید را حدود 24 روز کوتاه کرد.

طبقه بندی سیارک ها توسط ناسا

ناسا هر جسمی را در فاصله 4.6 میلیون مایلی (7.5 میلیون کیلومتری) زمین و بزرگتر از تقریباً 500 فوت (140 متر) به عنوان “سیارک بالقوه خطرناک” (PHA) طبقه بندی می کند.
اگرچه JV33 2024 این معیارها را برآورده می کند، ارزیابی فعلی نشان می دهد که هیچ تهدید مستقیمی برای سیاره ما ایجاد نمی کند.

تهدید دیگری برای زمین با نزدیک شدن یک سیارک غول پیکر

شبکه فضایی عمیق ناسا

رادار منظومه شمسی گلدستون، بخشی از شبکه فضایی عمیق ناسا، نقش مهمی در نظارت بر 2024 JV33 ایفا کرد. سیستم راداری که در نزدیکی بارستو، کالیفرنیا قرار دارد، امواج رادیویی را به سیارک می فرستد و سیگنال های منعکس شده را دریافت می کند.

همچنین به دانشمندان اجازه می دهد تا اطلاعات دقیقی در مورد اندازه، شکل و ویژگی های سطح آن جمع آوری کنند. این مشاهدات برای درک شکل گیری و رفتار اجرام نزدیک به زمین بسیار مهم هستند
علاقه عمومی به سیارک 2024 JV33 زیاد بوده است و بسیاری مشتاق هستند تا درباره این بازدیدکننده آسمانی اطلاعات بیشتری کسب کنند.
تلاش‌های ناسا برای مشاهده و مطالعه چنین اجرامی برای دفاع از سیاره و ارتقای دانش ما در مورد منظومه شمسی بسیار مهم است.

اطلاعات ارزشمند در مورد تکامل منظومه شمسی

با نزدیک شدن به سال 2024 JV33، دانشمندان به جمع آوری داده ها و بهبود درک ما از این اجرام و سایر اجرام نزدیک به زمین برای دفاع بهتر از سیاره خود ادامه خواهند داد.
مطالعه مداوم سیارک هایی مانند 2024 JV33 نه تنها به محافظت از سیاره ما کمک می کند، بلکه بینش های ارزشمندی در مورد تاریخ و تکامل منظومه شمسی ما ارائه می دهد.

تبلیغات بنری

hamshahrionline به نقل از تینو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *