به گزارش تینو، تهیه کننده فیلم سینمایی «مسیح بن مریم» پس از سه سال دریافت پروانه نمایش فیلم «مسیح بن مریم» گفت: زمانی که این فیلم برای دریافت پخش به سازمان سینمایی ارائه شد. در پروانه ساخت، اصلاحاتی از سوی این سازمان مطرح شد و مشخص شد که این اصلاحات آسیب زیادی به محتوای فیلم وارد می کند و باعث می شود که معنای واقعی فیلم منتقل نشود فیلم
پاسخ مهدی فرجی به چگونه این مشکل را حل کنیم؟ وی افزود: در چند نوبت با دوستان در هیئت صدور مجوز غربالگری صحبت هایی صورت گرفت و البته این صحبت ها زمان بر بود و سه سال ادامه داشت و در نهایت با موافقت دوستان بخشی از اصلاحات اجرا شد و این اصلاحات انجام شد. نظر دوستان را جلب کرد و به این ترتیب فیلم مسیح پسر مریم پخش شد.
وی پاسخ داد که اصلاحات مورد نظر در حوزه متن و سناریو بوده و مانند برخی فیلم ها همان سناریو فیلمبرداری نشده است؟ او توضیح داد: نه، فیلمنامه مشکلی نداشت اصلاحاتی که کمیسیون فیلم می خواست در ظاهر فیلم بود.
فرجی در پاسخ به اینکه اصلاحات انجام شده در پایان به کلیت فیلم لطمه ای وارد نکرد، گفت: این اصلاحات آسیبی به کلیت فیلم وارد نکرد، هرچند معتقد بودیم که این اصلاحات نباید انجام می شد، اما چون سازمان سینمایی وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارگان رسمی صادرکننده … مجوز نمایشگاه و نظرات دوستان در این سازمان محترم است و با توجه به اینکه این فیلم اکران شده است، لذا وجود داشته است. بحث و تبادل نظر در این باره زیاد شد که در نهایت دوستان به برخی از اصلاحات توجه نکردند و ما برخی از اصلاحات را بررسی و نظر را اعمال کردیم و در نهایت این تعاملات منجر به توافق شد و خوشبختانه این فیلم آسیبی ندید. اصلاحات و انشاالله به خوبی نمایش داده شود تا مردم بتوانند فیلم را ببینند.
مهدی فرجی درباره موضوع و فضای فیلم به صبا گفت: ترجیح می دهم همان توضیح اولیه را بدهم، یعنی فیلم حول محور یک موضوع اجتماعی دهه 50 می چرخد تا موضوع فیلم در این مرحله ناشناخته بماند.
این تهیه کننده درباره همکاری با کارگردان اولین فیلم «مسیح، پسر مریم» نیز گفت: مفهوم جدید و بدیع فیلم که به سال های قبل از انقلاب می پردازد توجهم را جلب کرد و حس و حال و هوای فیلمنامه را به خود جلب کرد. اگرچه این فیلم اولین تجربه سینمایی علی جعفر عبادی است اما او کارگردان بسیار خوبی است و استعدادش به وضوح در این فیلم نمایان می شود. من آینده روشنی را برای این کارگردان می بینم.
او پاسخ داد: مهمترین چالش شما در این فیلم چیست؟ نظر: ارتباط خوبی با بازیگران و کارگردان داشتیم، تجربه بسیار خوبی بود و فیلم بدون چالش و بحران تولید شد. البته اساساً ساخت فیلم در فضای قبل از انقلاب کار سختی است، ضمن اینکه این فیلم صحنه های خارجی زیادی داشت، دکور و منظره سازی و ایجاد حس شرایط قبل از انقلاب و دهه 50 کار سختی بود. اما خدا را شکر با موفقیت انجام شد.
وی همچنین درباره اکران فیلم «مسیح، پسر مریم» و قدردانی از موفقیت این فیلم در گیشه اظهار کرد: از آنجایی که موضوع این فیلم جدید، تازه و متفاوت از موضوعات فیلم های روزمره است، مردم از این موضوع استقبال می کنند. مطمئنا از آن استقبال کنید
این فیلم به نویسندگی علی جعفرآبادی و امیر عابیلی در سال 1400 برای حضور در چهلمین جشنواره فیلم فجر آماده نمایش در سینماها شد.
«مسیح پسر مریم» محصول سازمان هنری رسانه اوج به تهیه کنندگی مهدی فرجی، جلیل شعبانی، امیر نوروزی، پانتی آپنه ها، بهرام ابراهیمی، المیرا دهقانی، پاوان افسر، مهرداد زیایی، حمید ابراهیمی، جلونوش قورهامی، منصور نصیری. الهام شعبانی، نیل یعقوبی، محرم زین زاده، مجتبی لالزاری، یاسر صغیری، مریم ماهور و دریک تکدیان بازیگران این فیلم هستند.
منبع: صبا
hamshahrionline به نقل از تینو