به گزارش خبرنگار تینو، وی مدرس زبان انگلیسی در یکی از موسسات آموزشی معتبر بود و قصد داشت به همراه خانواده خود به یکی از کشورهای اروپایی مهاجرت کند. وی در کنار تدریس به فعالیت های فرهنگی نیز می پرداخت. این جوان متولد 1344 در تهران حتی نفهمید که چگونه نامش به عنوان اولین مدافع حرم افغانستان ثبت شد و به ابوزینب شجاع تیپ فاطمیون تبدیل شد. او 4 سال در جبهه های سوریه با داعش جنگید و در نهایت برای تصرف آخرین سنگر داعش در البوکمال بر اثر اصابت حدود 300 ترکش به شهادت رسید. ترکش هایی که موج انفجار وجودش را کم کم بیشتر از زخم ها آب کرد تا پس از دو سال به آرزوی حلقه دو موفقیت یعنی شهادت رسید. فاطمه الصفدری همسر شهید ناگفته هایی از زندگی همسرش برایمان تعریف می کند.
**
شهید مدافع حرم محمدجعفر الحسینی از مریدان آیت الله خوش جوکت و نامزد همسرش بود. مگر می شود پای منبر حاج آقا نشست و بزرگ نشد؟ به همین ترتیب اتفاق افتاد. همسر شهید از ماجرای امتناع وی از رفتن به اروپا می گوید: دخترمان تازه به دنیا آمده بود، یک روز به من گفت: همه چیز برای کار و زندگی در یکی از کشورهای اروپایی هماهنگ شده بود و با درخواست او برای رفتن به سوریه موافقت شد. ل» به نظر شما چه کار کنم، تصمیم سختی بود، چند روزی گذشت و از او پرسیدم: آقا جعفر، چه کار می کنید، نمی توان گفت که زینب (سلام الله علیها) فرستاده است. دعوت از آدم و سپس رفتن به اروپا، خیلی فکر کردم و دیدم که اگر یک هفته نتوانم به کنسرت حاج منصور بروم، نمی توانم زنده بمانم حتی برای یک زندگی عادی هم نمی خواست به جبهه دیگری برود، تصمیم بسیار سختی بود، اما او این تصمیم را گرفت: تصمیمی برای نام بردن از محمد جعفر در رده بندی.
رفیق شفیق صدرزاده
محمد جعفر از یاران شهید مصطفی صدرزاده، ابوحامد، حجه و دیگر سران این لشکر شهید بود. همسر شهید خاطرات مشترک خود را اینگونه بیان می کند: شهید صدرزاده به دلیل عدم امکان اعزام به سوریه در قالب نیروهای ایرانی به عنوان نیروی افغان با شناسنامه افغانستانی به نام «سید ابراهیم احمدی» به سوریه اعزام شد. در این راه آقا جعفر خیلی به ایشان کمک کردند و با هم دوست صمیمی شدند. تا آنجا که به تحرک مربوط می شود به خانواده ها نیز گسترش یافته است. او از یک سو با این شیوخ زندگی می کرد و از سوی دیگر هوش و بصیرت او را نایب عام فاطمیون کرد. او همیشه با گرایشات ضد ایرانی مواجه بود، هرچند خودش هم از این برخوردهای خصمانه درد می کرد و می گفت به عشق حضرت آقا همه چیز را تحمل می کند. بهترین خاطره عمرش دیدار با حاج قاسم سلیمانی بود. از جمله فعالیت های این شهید می توان به ایجاد کمیته شهدای گمنام در افغانستان و ایجاد انجمن خیریه برای کمک به خانواده های مدافعان حرم اشاره کرد. وی از فعالان عرصه جهاد و فرهنگ در عرصه مهاجرین بود که با تشکیل هیئت ویژه خادمان در حماسه اربعین حسینی و با تشکیل پیکر شهدای گمنام افغانستانی و برگزاری دوره های آموزشی ویژه مهاجرین خدمت کرد. . گام های موثری برای توانمندسازی دانشجویان و جوانان افغانستانی در ایران برداشته شده است.
ایجاد سبکی جدید در آموزش زبان با محتوای تبلیغاتی
وی به دلیل توانایی اداری خود به سرعت فعالیت های عمیق فرهنگی و آموزشی را آغاز کرد. وی با کمک حاجی حسین یکتا و حمایت بنیاد کرامت رضوی با پوشش 200 نخبه جوان افغان به جستجوی کادر برای نیروهای انقلابی افغانستان می پرداخت. او چندین سال به جمع آوری کمک های مالی پرداخت و بزرگترین کاروان خادمان افغانستانی را در مرز ایران تامین کرد. همسرش می گوید: «وقتی پیام معظم له به جوانان کشورهای غربی و اروپایی منتشر شد، ایشان با اساتید دانشگاه در مورد لزوم رویکرد جدید به محتوای تبلیغاتی جلسه ای برگزار کردند و گفتند ما دو سال وقت می خواهیم و چندین میلیارد منابع، اما آقای جعفر در مدت کوتاهی و با کمترین هزینه، رویکرد جدیدی را برای آموزش زبان ایجاد کرد، روشی که در آن مردم با تأکید بر گسترش انقلاب و یهودیت زبان را یاد می گیرند. ” شهید دو فرزند به نام های زینب و محمد حسین دارد.
hamshahrionline به نقل از تینو