همشهری آنلاین_ فرشاد شیرزادی: در دومین شب شورای رسانه ای زینبیه از دکتر سهیلا سامی جراح مغز و اعصاب بیمارستان هانوفر آلمان که به تازگی به ایران بازگشته تجلیل و تجلیل شد. ایشان ضمن حفظ کل قرآن کریم فرمودند: «خداوند در قرآن بارها از اهمیت علم سخن گفته است قرآن، بهتر است امشب مداحی حضرت زینب (سلام الله علیها) به مجلس رفت. اعتماد به نفس داشته باشند و اجازه دهند در هر رشته ای که علاقه دارند درس بخوانند و به جامعه اسلامی خود کمک کنند گزارش شب دوم مرجعیت رسانه زینبیه را که از ابتدای شهریور ماه در خیابان 17 شهریور برگزار می شود بخوانید. صفر.» 10 شب.
شاگرد پروفسور سامی چه گفت؟
در دومین شب شورای رسانه ای زینبیه از یکی از شاگردان استاد سامی تجلیل و تجلیل شد. سهیله سامی از سوی حجت الاسلام مهدیان واعظ مجلس هدیه گرفت. سامی، یکی از نخبگان باحجاب ایران، اخیراً از بیمارستان هانوفر آلمان به ایران بازگشت تا به مردم کشورش خدمت کند. در شرایطی که رسانه های اپوزیسیون خارجی بر طبل فرار مغزها می کوبند، کسانی که در آلمان از امکانات برخوردار هستند، مصداق نقض آنچه رسانه های مخالف تبلیغ می کنند هستند. در این شورا شیخ علی مهدیان به تفصیل در خصوص اهمیت رسانه در دوران تبلیغات دشمن، به ذکر آیاتی از قرآن کریم پرداخت و اهمیت رسانه و کار رسانه در عصر حاضر را برشمرد. سامی در این مجلس از تریبون برخاست و گفت: از خانم های حاضر در مجلس می خواهم دخترانشان را طوری تربیت کنند که به خودشان اعتماد کنند و با این اعتماد به نفس در هر رشته ای که دوست دارند تحصیل کنند. آنها استعداد خود را در خواندن یافتند تا به کشور اسلامی خود خدمت کنند.»
قاب یادبود
سهیله سمیع نیز میگوید: «درست است که من کل قرآن را حفظ هستم، ولی شیوخ دینی گفتند که بهتر است آن را در سینه خود به صورت راز نگه دارید و از آن سخنی نگویید». دکتر سامی می خواهد جدیدترین تجهیزات جراحی مغز و اعصاب را به ایران بیاورد اما در این بین مسئولان و وزارت بهداشت باید تمام تلاش خود را به کار گیرند. او می گوید: «اگر دختران این سرزمین در خانواده و کشورشان درست تربیت شوند، به شما قول می دهم که همگی مثل من به ایران بازگردند. دختران نخبه این سرزمین می توانند به ایران برگردند و در رشته، کار و تخصص خود فعالیت کنند. وی به آیه 7 سوره آل عمران اشاره کرد و ادامه داد: برای امثال ما صداقت مهمترین چیز است اگر نور الهی بر دل ما بتابد، از خدا می خواهم که من و زنان را منحرف نکند دختران این سرزمین از مسیر اصلی و همیشه ما را در رسیدن به صراط مستقیم یاری کنند.»
تعریف رسانه از دیدگاه قرآن کریم
در ابتدای این گردهمایی حجت الاسلام علی مهدیان به ایراد سخنرانی پرداخت. وی با آیاتی از قرآن کریم اهمیت کار رسانه ای و تبلیغی را ستود. وی گفت: خداوند در قرآن به موعظه و ابلاغ اهمیت زیادی داده است هیچ اتفاقی نمی افتد، موضوع اعلام بی فایده است صدای من را نشنود و اگر مخاطب آن را بشنود باید به دلش هم بنشیند تا مخاطب را به حرکت درآورد کار رسانه ها بیهوده خواهد بود و ما نیز در این زمینه نیاز به ابزارهای رسانه ای قدرتمند داریم در این بین باید معنا به ذهن بیاید و اگر معنا به ذهن نرسد هیچ اتفاقی نمی افتد.
وظیفه اصلی رسانه چیست؟
مهدیان تصریح کرد: حرکت دادن مردم و کسانی که مفهوم رسانه و معنا را درک می کنند، مهم است. بر خلاف عادات ما، در واقع، عادات ما حجاب کار و مفهوم حرکت ماست، در این میان، اگر مشکلی پیش بیاید، تماشاگر طبق عادتی که به آن عادت کرده بود، به اعمال قبلی خود ادامه داد. و هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده است که خیلی ها در این جلسه حضور داشته باشند، اما حرف های من به ذهنشان خطور نمی کند یا در دلشان نفوذ نمی کند، بلکه اگر به ذهنشان نرسد، کارشان را انجام می دهند. مانند سیمی است که صدا را منتقل نمی کند، پس این سوال مطرح می شود که مخاطبان ما چه کسانی هستند و چه چیزهایی را باید به مخاطبان بیان کنیم پیام خدا باید ابلاغ شود برای همه انسانها، به تعبیر قرآن رسول، محمد (ص) است.
شکستن سنت های اجتماعی گذشته
مهدیان در بخشی دیگر از سخنان خود افزود: پس از شناسایی اولین مانع که عادات انسانی است، گاهی مسائل اجتماعی و خود افراد مانع دیگری برای تغییر عادات هستند. گاهی به پیامبر دستور می دادند که کاری کند که با آنچه مردم می پسندند در تضاد باشد. گاهی اوقات پیام رسان ها باید به گونه ای عمل کنند که با خواسته ها و منافع دیگران در تضاد باشد. گاهی اوقات باید عزت اجتماعی را از بین ببرند. در این حال، قرآن به پیامبر دستور می دهد که آنچه را که خداوند به شما امر کرده است، انجام دهید. این نوع درخواست و توضیح از خداوند در داستان موسی (علیه السلام) که فرعون ساحران را نزد خود جمع کرد، مشهود است.
تاریکی نمی تواند نور کرم شب تاب را بپوشاند!
مهدیان گفت: پس از رساندن ندای، در دل گذاشتن و ایجاد حرکت، مانع بعدی بعد از عرف اجتماعی و گفتمان مردمی، اطلاع رسانی دشمن به شکلی است که خودش می خواهد ما آنطور که دوست دارد فکر کنیم، پس حقیقت را مبنا قرار می دهد و از زبان خودش حرف می زند بگو حق پیروز می شود و خداوند در قرآن نیز می فرماید: نترس، زیرا حق با توست، یعنی کسی که حق دارد از گمراهی مردم و کارشان بترسد مردم، اما حرکت حق به سوی کمال و درجات عالی انسانیت است، در این میان، انسان ممکن است سخنان نیکو بگوید، اما تا زمانی که به قول خود عمل نکند، بسیاری از مردم به خوبی سخن می گویند با تکیه بر علم و دانش، اما این در رساندن پیام هیچ فایده ای ندارد، اگر حرکتی به سوی سطوح بالاتر انسانیت نباشد، هیچ کاری که انجام داده ایم نمی تواند درخشندگی کرم شب تاب را از بین ببرد و پس روشن است که حقیقت. پیروز خواهد شد.
افراد خوب نور کامل نیستند
مهدیان تاکید کرد: افراد خوب نور کامل نیستند. آنها در هر زمان و هر مکان گرفتار موانع می شوند. مردم دوست دارند در جامعه کرامت داشته باشند و این موانع بر سر راه تغییر سنت های اجتماعی گذشته قرار دارد. سنت شکنی بسیار سخت است. در این میان اگر شما حرف خود را بزنید، جامعه در مقابل شما خواهد ایستاد. متخصصان رسانه باید در این کار تجربه داشته باشند. من درس خوانده ام و می توانم خیلی چیزها را به شما بگویم. ولی من مجاهد را می شناختم که پر علم بود و وقتی از او چیزی می پرسیدند می گفت نمی دانم! در واقع چیزی را که خودش تجربه نکرده بود توصیف نکرد. یک بار در یک مهمانی بودم که دهه 90 را با دهه 60 مقایسه کردند. کسانی که به آنها اعتقاد داشتند نسبت به این دهه و پیشرفت کشور دچار لکنت ذهنی و زبانی بودند. به همین دلیل صحبت کردن در چنین جمعیتی و دفاع از پیشرفتی که کشور به دست آورده بود، که به اعتقاد من در دهه 90 شاهد یک جهش بودیم، بسیار سخت بود. حرف مردم چیزی است که شما را از گفتن حقیقت باز می دارد.
هیئت رسانه ای زینبی در سومین شب از شهید مدافع مقام مجاهد در تیپ فاطمیون شهید محمد جعفر الحسینی تجلیل می کند.
hamshahrionline به نقل از تینو