به گزارش سایت تینو، ماجرای این پرونده جنایی از اواخر سال 1401 هجری شمسی در یکی از روستاهای شهرستان خلیل آباد استان خراسان رضوی زمانی آغاز شد که امدادگران اورژانس ازیر قیشان وارد خانه روستا شدند و جسد خون آلود را مشاهده کردند. از یک زن طنابی به گردنش بسته بودند و همان طناب را پشت سرش روی دستانش بسته بودند.
دقایقی بعد با اعلام خبر فوت این زن جوان که «فاطمه الف» نام داشت، پرونده ای جنایی در میز دادسرای عمومی و انقلاب تشکیل شد و با دستور مقام قضائی، پلیس فشرده. تحقیقات برای یافتن منشا این داستان وحشتناک ادامه یافت. تحقیقات اولیه دامنه تحقیقات را به سمت پسر خردسال مقتول هدایت کرد که از محل متواری شد. چیزی نگذشت که «علی ی» در راه فرار به یکی از فرمانداری های شرق کشور دستگیر و به خلیل آباد منتقل شد.
وی در تحقیقات اولیه به دلیل سرزنش و نگاه های کنایه آمیز علناً کشتن مادرش را پذیرفت و گفت: برخی افراد و آشنایانم پشت سر مادرم حرف هایی می زدند و تحمل این حرف ها برایم بسیار سخت بود. نیش می زند.» و به همین دلیل است که مادرم را در تصمیمی که بر اثر عصبانیت ایجاد شده بود، با طناب خفه کردم.
پس از تکمیل تحقیقات و بازسازی صحنه جنایت، کیفرخواست این پرونده جنایی از سوی دادسرای عمومی و الثوره صادر شد و با توجه به اهمیت و حساسیت این جنایت تکان دهنده، توسط قضات مجرب ادامه یافت. شعبه ششم دادگاه کیفری رضوی خراسان.
پس از مدتی جلسات محاکمه متهمان این پرونده جنایی به ریاست قاضی هادی دندیدا و وکیل قاضی علی اکبریان آغاز شد و دو تن از عموها و پدربزرگ وی نیز به اتهام معاونت در ارتکاب قتل دستگیر شدند. یک جرم. در آخرین جلسه این پرونده جنایی وقتی متهم 18 ساله در دادگاه حاضر شد به قضات گفت: پدربزرگم همیشه اصرار داشت که پدر و مادرم از همدیگر طلاق بگیرند اما با هم آشتی کردند که باعث عصبانیت پدرم شد خانواده ناراحت بودند، اما من بودم که از حرف های دیگران رنج می بردم، بنابراین فقط با دایی ها و پدربزرگم ارتباط داشتم.
یک شب قبل از وقوع این حادثه، به عروسی در روستا رفتم، اما وقتی در میان مهمانان قدم می زدم، انگار تمام غرورم خرد شده بود، زیرا از نگاه های کنایه آمیز دیگران احساس خجالت می کردم، گویی همه مهمانان. با ظاهرشان مرا سرزنش می کردند! وقتی ناگهان به یاد کلمات تحریک آمیزی که پدربزرگم درباره مادرم می گفت، افتادم، افکارم آشفته شد.
دیگر نمیتوانستم رفتار و گفتار دیگران را تحمل کنم، خشم عجیبی تمام وجودم را پر کرده بود، گویی کلاف این زندگی دیگر پیچ خورده است. حرف های پدربزرگم جلوی چشمم بود، عروسی را ترک کردم و به خانه برگشتم.
تا صبح نمی توانستم بخوابم و با وسوسه های شیطانی در افکارم دست و پنجه نرم می کردم تا اینکه صبح روز بعد برای دقایقی از خانه خارج شدم و به خانه برگشتم و با طنابی که در اتاقم گذاشته بودم به سمت مادرم رفتم. پشت سرم طناب را دور گردنش انداختم. او را به طبقه بالا کشیدم و با دو سر همان طناب دستانش را از پشت بستم. سپس به امید تامین معاش خانواده ام از آنجا فرار کردم، اما وقتی ماجرای قتل مادرم را برای مادربزرگم تعریف کردم، مادربزرگم مرا از خانه بیرون کرد و سپس در حین فرار به سیستان و بلوچستان دستگیر شدم.
در این جلسه محاکمه، قاضی هادی دنیا داده با پرسش های تخصصی قضایی به تحلیل این جنایت هولناک پرداخت و اتهام شرکت در قتل عمد را برای پدربزرگ علی تشریح کرد. در این میان پیرمرد در دفاع از خود گفت: حدود دو ماه قبل از این جنایت پسرم را به دلیل نشنیدن حرف هایم طلاق دادم و به دلیل اصرار من برای طلاق با همسرش آشتی کرد و وقتی این موضوع را مطرح کردم متوجه شدم. که دیگر به هیچ یک از اعضای خانواده ام اجازه تماس با آنها را ندادم. تا به حال نه عروسم و نه پسرم را ندیده ام و نه با آنها صحبت کرده ام.
پس از پایان جلسه محاکمه که تا بعدازظهر به طول انجامید و پاسخ تمامی متهمان این پرونده جنایی به سوالات فنی و تخصصی قضات مجرب دادگاه، قاضی هادی دانسته ختم جلسه و بدین ترتیب در مهلت قانونی اعلام شد. حد، حکم را بیان کرد. قضات شعبه ششم دادگاه کیفری استان خراسان رضوی در این خصوص حکمی صادر کردند.
بر اساس حکم صادره از سوی دادگاه، «علی ی» (متهم ۱۸ ساله) به قصاص نفس و پدربزرگ وی نیز به شرکت در جرم قتل عمد از طریق تحریک به رفتار و گفتار متهم شده است. به قول الواضی. ادله، محتوای پرونده، گزارش پزشکی قانونی و سایر اسناد قانونی به 10 سال حبس محکوم شدند، اما سایر متهمان (عموها) از اتهامات وارده تبرئه شدند.
رای صادره از شعبه ششم دادگاه کیفری استان خراسان رضوی قابل تجدیدنظرخواهی در محاکم دیوان عالی کشور و با مخالفت متهمان و وکلای آنها توسط قضات مو سفید دیوان عالی کشور قابل رسیدگی است. .
hamshahrionline به نقل از تینو