همه چیز درباره خانواده پنج نفره محسن تنابنده در این فیلم |‌ببینید

تبلیغات بنری


به گزارش تینو، از امروز با وجود هفته های گذشته تنها یک فیلم اکران می شود. این فیلم که برای اولین بار در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و پس از تاخیر در اکران و شایعه توقیف آن، از فردا تابستان امسال به جمع اکران های پرجمعیت می پیوندد.

روزی روزگاری آبادان اولین کارگردانی حمیدرضا آذرنگ است. آذرنج را به خاطر تئاترهایش می شناسیم. با همین نمایش های دانشجویی کم کم حضورش را در تئاتر پررنگ کرد و به ساخت نمایش هایی چون تخیل روی خط موازی و روزی روزگاری آبادان در سال 1363 منجر شد.

این نمایش به عنوان یکی از ایده های آذرنگ منبع اقتباسی از فیلمنامه روزی رزگاری آبادان شد که به نظر می رسد ریشه در کودکی و نوجوانی آذرنگ داشته باشد.

آذرنگ با وجود تجربیات جدی در تئاتر، سینما، تلویزیون و حتی شبکه نمایش خانگی، تا به حال فیلمی را کارگردانی نکرده بود. دلایل زیادی وجود دارد که این بازیگر، نویسنده و کارگردان تئاتر نتوانسته وارد وادی کارگردانی سینما شود، اما به نظر می رسد آذرنگ برای کارگردانی فیلمی مرتبط با محل زندگی خود منتظر فرصت مناسبی بوده است.

روزگاری ابدان راه خروجی داشت که از منطقه جنوب آمده بود. آذرنگ اگرچه در گلبایگان به دنیا آمد، اما دوران کودکی و نوجوانی خود را در اندیمشک گذراند و بارها تاکید کرد که بخش مهمی از شخصیت او در جنوب شکل گرفته است. از این رو با همین حال و هوا فیلم ساخت.

روزی روزگاری، «آبادان» حول محور خانواده ای پنج نفره با بازی محسن تنابنده، پدر خانواده می گذرد. تنابنده که این روزها با افتتاح فصل جدید پایتخت مورد توجه رسانه ها قرار گرفته است، با اکران این فیلم دوباره در ذهن مخاطبان زنده می شود و با تصویری دیگر از خلوص مثال زدنی آن روبرو می شود. شهر. سرمایه، پایتخت. این خانواده پنج نفره که مادرشان فاطمه معتمدیه است، در تلاش برای خرید عید هستند که اتفاقی غیرمنتظره آنها را غافلگیر می کند. این دو فیلم در سینما هستند. یکی با کارگردانی با سابقه و دیگری با یک فیلمساز اولین بار.

همه چیز درباره خانواده پنج نفره محسن تنابنده را در این فیلم ببینید

آذرنگ ساخت اولین فیلم خود را به علی اوجی سپرد و به همین دلیل اوجی این فیلم را علاوه بر ساعت 6 صبح به عنوان تهیه کننده روی اکران سینما آورد. این اولین بار است که آگی دو فیلم را همزمان روی پرده دارد. یکی با کارگردانی با سابقه و دیگری با یک فیلمساز اولین بار.

عبدالله اسکندری علاوه بر اوجی، تهیه کنندگی رزی روژوری آبادان را نیز بر عهده دارد. اسکندری یکی از پرکارترین گریمورهای سینمای ایران است و در این سال ها کمتر اثری ساخته است. اسکندری پیش از این فیلم سال 1346 فیلم زرد قناری را کارگردانی کرده بود. فیلمی کمدی که با دو اثر دیگر او کاملا متفاوت است.

پس از اکران رزی روزاری آبادان در جشنواره فیلم فجر و دریافت 7 نامزدی برای این فیلم، سهیل دانش اشراقی جایزه بهترین طراحی تئاتر را دریافت کرد، بنابراین می توان انتظار داشت که پیش از اکران فیلم، صحنه های بی نظیری را در اولین فیلم بلند آذرنگ ببینیم.

تبلیغات بنری

hamshahrionline به نقل از تینو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *