به گزارش تینو به نقل از تینو، گزارش مرکز آمار ایران از میانگین قیمت مواد غذایی منتخب در مناطق شهری کشور در تیرماه 1403 حاکی از آن است که: در گروه نان و حبوبات، اقلام «شیرینی خشک» بیشترین درصد افزایش قیمت را داشته است. 2.3 درصد نسبت به ماه قبل.
در این گروه «شیرینی خشک» با 2.3 درصد و «آش رشتی» با 2.1 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل ثبت کردند.
در گروه گوشتهای قرمز و سفید و فرآوردههای آن، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل، مربوط به گوشت گوسفند با 3.3 درصد و گوشت گاو یا گوساله 1.4 درصد بوده و بیشترین کاهش قیمت مربوط به گوشت گوساله بوده است. گروه گوشتهای قرمز و سفید و فرآوردههای آنها نسبت به ماه قبل به میزان 3.3 درصد به گوشت بره و 1.4 درصد مربوط به گوشت گوساله است. قیمت دستگاه مرغ 0.3 درصد است.
در گروه لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به گروه شیرخشک با 2.7 درصد و گروه «شیر پاستوریزه» با 2.5 درصد بوده است همچنین در گروه لبنیات 2.7 درصد و شیر پاستوریزه 2.5 درصد کاهش یافت. قیمت «تخم مرغ آماده» 1.9- درصد و «روغن نباتی جامد» 0.4- درصد افزایش یافت.
در گروه میوه ها و خشکبار؛ بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «پرتقال» با 27.7 درصد، «سیب» 20.9 درصد و «هندوانه» 13.4 درصد بوده و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به هلو با … 23.5 درصد. درصدی است
طبیعتا قیمت هلو در تیرماه ۹۴.۹ درصد نسبت به تیرماه سال گذشته افزایش یافت و این محصول گران ترین محصول سال گذشته محسوب می شود.
در گروه سبزی و حبوبات بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به هویج با 21.4 درصد و بیشترین کاهش قیمت شامل «بادمجان» با 13.6- و «پیاز» با 5.6- بوده است. ٪. و “سیب زمینی” 5.2- درصد.
در گروه شکر، آشامیدنی ها و سایر مواد غذایی بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل در گروه شکر با 6.0 درصد و گروه شکر 5.9 درصد به ثبت رسیده است.
hamshahrionline به نقل از تینو