به گزارش تینو، تلسکوپ فضایی جیمز وب با ارسال تصاویر شگفت انگیز نقش موثری در افزایش دانش نجومی داشته است.
ارکان خلقت
ارکان خلقت
یکی از اولین تصاویری که توسط تلسکوپ فضایی جیمز وب به زمین فرستاده شد ستون های آفرینش بود. یکی از جذاب ترین اهداف برای تلسکوپ های فضایی در تاریخ. وب نشان داد که توانایی آن برای نفوذ به غبار کیهانی می تواند درک انسان از اعماق فضا را تغییر دهد. حتی آنهایی که قبلا دیده بودیم. “ستون های آفرینش” از گازهای بین ستاره ای و ذرات کیهانی تشکیل شده و در فاصله 7000 سال نوری از زمین قرار دارند.
کهکشان چرخ
کهکشان چرخ
این شکل گیری کهکشان چرخی که با استفاده از دوربین های مادون قرمز نزدیک (NIRCam) و مادون قرمز میانی (MIRI) تلسکوپ وب گرفته شده است، یکی از زیباترین تصاویر قابل مشاهده از این تلسکوپ است. این کهکشان متلاطم اطلاعات جدیدی در مورد شکل گیری ستارگان و سیاهچاله ها به دانشمندان داده است و نشان می دهد که چگونه آنها طی میلیاردها سال تغییر کرده اند.
کهکشان ارواح
کهکشان فانتوم
این تصویر خیره کننده که با ابزار MIRI گرفته شده است، قلب مسیه 74 را نشان می دهد که با نام کهکشان ارواح نیز شناخته می شود. وضوح بیسابقه تلسکوپ وب گاز و غبار را با جزئیات بسیار عالی و همچنین خوشه ستارهای هستهای در مرکز کهکشان را ضبط کرد. این منطقه که در فاصله 32 میلیون سال نوری از ما قرار دارد، گنجینه ای از داده ها است.
سحابی کارینا
سحابی کارینا
سحابی کارینا، که به عنوان “صخره کیهانی” نیز شناخته می شود، یک مهدکودک ستاره ای درخشان و زیبا است و یکی از 5 هدف اول تلسکوپ وب بود. قبل از تلسکوپ وب، ما هرگز نمی توانستیم این منظره کیهانی غبارآلود را ببینیم.
حلقه جنوبی
سحابی حلقه جنوبی
این سحابی که “انفجار هشتم” نیز نامیده می شود، یک سحابی سیاره ای درخشان است که به طور گسترده در صورت فلکی سنبله و در فاصله حدود 2000 سال نوری از زمین قرار دارد.
مشتری
سیاره مشتری
اگرچه تلسکوپ وب برای مشاهده فواصل دور طراحی شده است، اما می تواند به اجرام نزدیکتر مانند نپتون و زحل نیز نگاه کند. اما این تصویر مشتری گازی را با جزئیات بسیار نشان می دهد.
hamshahrionline به نقل از تینو