کسانی که رای نداده اند مخالف نظام هستند؟ | پشت پرده تفسیرهای غلط از آمارهای مشارکت

تبلیغات بنری


تینو – گروه سیاسی: در روزهای اخیر، جریان‌های مخالف و ضدانقلاب تلاش کرده‌اند مشارکت ۴۰ درصدی رای‌دهندگان در مرحله اول انتخابات ریاست‌جمهوری را «۶۰ درصد مخالفت جامعه با نظام» توصیف کنند، اما رهبر معظم انقلاب روز چهارشنبه، گروهی از معلمان دبیرستان شهید مطهری در دیدار با مدیریت جدید و مدیران، گفتند که این باور که هرکس در مرحله اول رای نیاورد، «مخالف نظام» است، صددرصد اشتباه است.

آیت‌الله خامنه‌ای اگرچه میزان مشارکت در مرحله اول انتخابات را «کم‌تر از حد انتظار» و «بر خلاف انتظار» دانستند، اما در عین حال تأکید کردند که این موضوع دلایل مختلفی دارد که باید از سوی «سیاست‌مداران» و «سیاستمداران» بررسی شود. سیاستمداران.» جامعه شناسان».

آدرس اشتباهی که به ضد انقلاب می دهد

نماینده مجلس در مصاحبه با شهروندی آنلاین وی با اشاره به وارونه سازی واقعیت های حضور در مرحله اول از سوی جناح های مخالف دولت در انتخابات گفت: در روزهای اخیر شاهد بودیم که برخی از احزاب مخالف تلاش کردند تا القا کنند که هرکس در انتخابات شرکت نکرد، مخالف بود. حکومت.” اما حقیقت این است که این نوع تحلیل‌های غلط در دوره‌های مختلف همواره به شکل‌های مختلف توسط آنها تکرار می‌شد.

آقای محمدرضا میرتاج الدینی با تاکید بر عدم ارائه تحلیل های صحیح در این زمینه و تلاش مخالفان برای وارونه جلوه دادن همه چیز، گفت: میزان مشارکت در انتخابات موضوع مهمی است که نیازمند تحلیل های سیاسی و اجتماعی است و آمار. . صرف ارائه یک آمار کلی و القای این که افرادی که رای نداده اند «مخالف نظام» هستند، خطاب نادرستی برای دگراندیشان و ضدانقلاب است.

وی با بیان اینکه افرادی که در انتخابات شرکت نکردند انگیزه های مختلفی برای نیامدن به پای صندوق های رای داشتند، تصریح کرد: اینکه می گویند همه کسانی که رای نیاورده اند مخالف نظام هستند اشتباه است زیرا عوامل مختلفی در آن دخیل هستند. موضوع.

میرتاج الدینی گفت: افرادی که در انتخابات رای نیاوردند انگیزه های زیادی داشتند و عوامل مختلفی در این زمینه وجود داشت. تعبیر همه افرادی که رأی نداده اند به عنوان شهروندان «مخالف نظام» با انگیزه سیاسی، تحلیلی نادرست است که بارها مورد سوء استفاده مخالفان و ضدانقلاب قرار گرفته است.

تفسیر نادرست از آمار مشارکت

این نماینده با بیان اینکه آحاد جامعه دارای طیف وسیعی از علایق و مشغله های فردی و اجتماعی هستند، ادامه داد: اگرچه «نارضایتی از عملکرد مسئولان» می تواند یکی از انگیزه های حاضر نشدن به پای صندوق های رای باشد، اما این به معنای موافق بودن آنهاست. عدم مخالفت با رژیم تفسیر آمار مشارکت به این شکل تیتر اشتباهی است که دشمنان این مرز و بوم در صدد ایجاد آن هستند.

میرتاج الدینی گفت: از سوی دیگر برخی افراد به طور کلی به جای داشتن انگیزه های سیاسی، دغدغه های شخصی و خانوادگی خود را در اولویت قرار می دهند و حضور در صحنه های اجتماعی و سیاسی برایشان اهمیت خاصی ندارد. در چنین شرایطی نباید آنها را «علیه نظام» دانست.

وی با تاکید بر اینکه عوامل و انگیزه های مختلف سیاسی، اجتماعی و اقتصادی در رفتار انتخاباتی جامعه وارد می شود، گفت: بررسی علت عدم شرکت قشر زیادی از مردم در انتخابات نیازمند بررسی های دقیق اجتماعی است. درک نادرست از رفتار انتخاباتی مردم به جای اطلاع از واقعیت های روز جامعه حکایت از اهداف سیاسی و تلاش برای به انحراف کشاندن جامعه دارد.

همه باید پای صندوق های رای بیایند

این نماینده با اشاره به برگزاری مرحله دوم چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در روز جمعه گفت: در شرایط فعلی همه چیز برای جامعه روشن است. در روزهای اخیر کاندیداها اهداف، برنامه ها و روش های خود را به شیوه های مختلف برای مردم تشریح کرده اند و اکنون زمان «انتخاب بستر مناسب» فرا رسیده است.

میرتاج الدینی با اشاره به لزوم حضور حداکثری در انتخابات 24 تیر و انتخاب کاندیدای مناسب گفت: باید در هنگام رای دادن به این نکته توجه داشته باشیم که به کاندیدایی رای دهیم که توانایی لازم را برای اداره امور اجرایی کشور داشته باشد. کشور در شرایط فعلی چهار سال آینده.

وی با تاکید بر اینکه مشارکت حداکثری مردم در انتخابات زمینه ساز تحکیم امنیت ملی و تامین منافع ملی است، افزود: از همه دلسوزان و علاقمندان به سرنوشت کشور عزیزمان می خواهیم در روزهای جمعه و جمعه پای صندوق های رای حاضر شوند. . مشارکت در تعیین سرنوشت کشور.

تبلیغات بنری

hamshahrionline به نقل از تینو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *