کشف مقبره ۴ هزارسالۀ «پزشک-جادوگر» فرعون | عکس

تبلیغات بنری


به گزارش تینو، مصر باستان به خاطر آثار معماری خود مشهور است، اما این جامعه در زمینه پزشکی نیز پیشرفت زیادی داشته است. مصریان باستان در طول تاریخ 3000 ساله خود به پیشرفت های عمده ای در پزشکی دست یافتند، از جمله معرفی سیستم قلبی عروقی، درمان های روانی و افسردگی و اولین تلاش ها در دندانپزشکی.

اکنون باستان شناسان آخرین محل استراحت یک پزشک سلطنتی را که هم شفا دهنده و هم جادوگر بود در گورستان معروف سقاره کشف کرده اند.

وزارت گردشگری و آثار باستانی مصر در 6 ژانویه اعلام کرد: «یک تیم باستان‌شناسی مشترک فرانسوی و سوئیسی مقبره شخصی به نام «تتی نب فو» را در بخش جنوبی سقاره کشف کردند که قدمت آن به پادشاهی قدیم و سلطنت پپی می‌رسد. II (حدود 4200 سال پیش).

این مقبره ممکن است قرن ها پیش غارت شده باشد، اما دیوارهای آن سالم و با آثار هنری زیبا پوشیده شده است. مقبره با کنده کاری های شگفت انگیز و هنرهای پر جنب و جوش، از جمله یک در کاذب زیبا و صحنه های تدفین تزئین شده است.

کشف مقبره ای 4000 ساله

کشف مقبره ای 4000 ساله

جزئیات برخی از کنده کاری های روی دیوار مقبره تتی نب فو

نام و القاب مالک بر روی تابوت داخل قبر حک شده است. به دلیل محل دفن او در قبرستان سقاره، محققان می دانستند که او شخص مهمی است، اما عنوان رسمی او، تتی نب فو، جزئیات بیشتری را فاش کرد و نشان داد که او پزشک ارشد کاخ است. او همچنین در کتیبه های مقبره اش به عنوان کاهن و جادوگر الهه سرکت، معروف به “الهه موجودات سمی” نشان داده شده است. این نشان می دهد که این فرد در درمان نیش یا نیش حیوانات سمی تخصص دارد.

وی همچنین دارای عنوان «دندانپزشک ارشد و مدیر گیاهان دارویی» بود. نقاشی های روی تابوت و نقاشی های روی دیوارهای مقبره نشان می دهد که فرد مدفون در آنجا زمانی از پزشکیان محترم و با نفوذ فرعون بوده است.

منبع: عصر ایران

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری hamshahrionline

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *