۸ تیرماه به این کاندیدا رای بدهیم | ۶ شاخص برای انتخاب اصلح در روز جمعه

تبلیغات بنری


مرتضی طلایی; فعال سیاسی اصولگرا: آنچه در آستانه چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری باید مورد بررسی و توجه ویژه قرار گیرد پاسخ به دو سوال محوری است که طبیعتا ذهن بسیاری از مردم را به خود مشغول کرده است. سوال اول این است: اگر رای ندهیم چه اتفاقی می افتد؟ سوال دوم نیز به عبارت “به چه کسی رای می دهیم؟” است. توضیح واضح حقایقی که برای پاسخ به این دو سوال وجود دارد، می‌تواند نقشی اساسی در برگزاری یک انتخابات با روحیه با “انتخاب درست” داشته باشد.

برای پاسخ به سوال اول، ابتدا باید به تجربیات گذشته برگردیم; در طول دهه‌های گذشته، بارها بهای رای ندادن یا انتخاب اشتباه را پرداخته‌ایم. در چنین شرایطی باید بر پیوندهای جانبی، احساسات کاذب و فضای تبلیغاتی که گاه با اهداف متفاوتی به وجود می آید، غلبه کرد و با انتخاب بهترین و صحیح، در مسیر ساختن ایرانی سربلند گامی استوار برداشت.

در چنین شرایطی، محوری ترین موضوع این است که هر که دلش در ایران است، روز جمعه پای صندوق های رای حاضر شود. اگر به آینده فرزندانمان اهمیت می دهیم، باید با حضور هرچه بیشتر در شعب رای گیری در ایجاد آینده ای روشن برای فرزندانمان مشارکت فعال داشته باشیم.

اگرچه بین آنچه که ایده آل ما بود و وضعیت فعلی فاصله وجود دارد، اما اگر این اتفاق نیفتد، نه تنها مجموعه ای از مشکلات کشور حل نمی شود، بلکه روند رسیدن به وضعیت مطلوب و شایسته جامعه ایران نیز کند می شود. پایین. زیر. جمعه باید بلوغ و بصیرت سیاسی ایرانیان را متبلور کند.

از سوی دیگر برای پاسخ به این سوال که به چه کسی رای دهیم؟ ابتدا باید به این گزاره محوری توجه داشت و آن این است که هرگاه در تصمیم گیری تحت تأثیر احساسات کاذب قرار گرفتیم، در تعیین انتخاب صحیح دچار اشتباه می شویم و از آسیب های آن رنج می بریم. در چنین شرایطی باید با تطبیق شاخص هایی که رهبر معظم انقلاب بیان کرده اند و مورد قبول همه ماست، به بهترین گزینه با نامزدهای موجود رأی داد.

«کارآمدی»، «سلامت»، «عقلانیت»، «احتیاط»، «نظافت» و «پایبندی به مبانی و ارزش‌های اسلام و انقلاب» شاخص‌هایی هستند که در انتخاب بهترین گزینه باید مورد توجه قرار گیرند. رسیدن به چنین انتخاباتی مهم است که ابتدا با کنار گذاشتن وابستگی های جناحی به انتخاب درست رای دهیم و این نکته را بپذیریم که رای ما در سرنوشت کشور اثرگذار است.

در عین حال، نامزدها وظیفه سنگینی دارند. نامزدها باید مراقب باشند تا از ایجاد فضای دوقطبی و گمراه کردن رأی دهندگان جلوگیری کنند.

تبلیغات بنری

hamshahrionline به نقل از تینو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *