کدام خوراکی ها در تیر رکورد ارزانی و گرانی را شکستند؟ | گزارش مرکز آمار از متوسط قیمت کالاهای اساسی

تبلیغات بنری


به گزارش تینو به نقل از تینو، گزارش مرکز آمار ایران از میانگین قیمت مواد غذایی منتخب در مناطق شهری کشور در تیرماه 1403 حاکی از آن است که: در گروه نان و حبوبات، اقلام «شیرینی خشک» بیشترین درصد افزایش قیمت را داشته است. 2.3 درصد نسبت به ماه قبل.

در این گروه «شیرینی خشک» با 2.3 درصد و «آش رشتی» با 2.1 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل ثبت کردند.

در گروه گوشت‌های قرمز و سفید و فرآورده‌های آن، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل، مربوط به گوشت گوسفند با 3.3 درصد و گوشت گاو یا گوساله 1.4 درصد بوده و بیشترین کاهش قیمت مربوط به گوشت گوساله بوده است. گروه گوشت‌های قرمز و سفید و فرآورده‌های آنها نسبت به ماه قبل به میزان 3.3 درصد به گوشت بره و 1.4 درصد مربوط به گوشت گوساله است. قیمت دستگاه مرغ 0.3 درصد است.

در گروه لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به گروه شیرخشک با 2.7 درصد و گروه «شیر پاستوریزه» با 2.5 درصد بوده است همچنین در گروه لبنیات 2.7 درصد و شیر پاستوریزه 2.5 درصد کاهش یافت. قیمت «تخم مرغ آماده» 1.9- درصد و «روغن نباتی جامد» 0.4- درصد افزایش یافت.

در گروه میوه ها و خشکبار؛ بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «پرتقال» با 27.7 درصد، «سیب» 20.9 درصد و «هندوانه» 13.4 درصد بوده و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به هلو با … 23.5 درصد. درصدی است

طبیعتا قیمت هلو در تیرماه ۹۴.۹ درصد نسبت به تیرماه سال گذشته افزایش یافت و این محصول گران ترین محصول سال گذشته محسوب می شود.

در گروه سبزی و حبوبات بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به هویج با 21.4 درصد و بیشترین کاهش قیمت شامل «بادمجان» با 13.6- و «پیاز» با 5.6- بوده است. ٪. و “سیب زمینی” 5.2- درصد.

در گروه شکر، آشامیدنی ها و سایر مواد غذایی بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل در گروه شکر با 6.0 درصد و گروه شکر 5.9 درصد به ثبت رسیده است.

چه غذاهایی رکود ارزان و گران را شکست؟  |  گزارش مرکز آمار از میانگین قیمت کالاهای اساسی

تبلیغات بنری

hamshahrionline به نقل از تینو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *