به گزارش تینو، نسلهای جدید نوجوانان و جوانان در شرایطی رشد میکنند که فناوریها و شبکههای اجتماعی جدید تأثیر زیادی بر زندگی و افکار آنها گذاشته و تا حدودی شخصیت آنها را تحت تأثیر قرار داده است.
- نگاهی به جنبه های روانی و سبک زندگی نسل ز
کتاب «نگاهی به ابعاد ذهنی و سبک زندگی نسل Z» نوشته زهرو نوری توسط انتشارات «بوی کاگز» با هدف آشنایی والدین با روحیه و سبک زندگی کودکان و نوجوانان دهه 80 سال گذشته نوشته شده است. قرن و 1990. نویسنده کتاب در این اثر به والدین راه های مفیدی برای برقراری ارتباط با فرزندان نسل Z را آموزش می دهد و معتقد است که تمامی متولدین دهه نود و 2010 تا 2013 نسل Z نامیده می شوند.
- آموزش نسل جدید در عصر جدید
کتاب «تربیت نسل جدید در عصر جدید» نوشته سامیه عابدی و ندا رفیعی طاری در انتشارات «وانیا» منتشر شد. در این کتاب تاکید شده است که کودکان با مشاهده رفتارشان الگو می گیرند و این نکته بسیار مهم است. معمولاً والدین بدون آگاهی از تکنیک های صحیح فرزند پروری و ارتباطی وارد مرحله فرزند پروری می شوند. این کتاب نکات آموزشی را برای کودکان با موضوعات جدید از جمله «شناخت عصبی»، «سواد رسانه ای»، «مدیریت عاطفی» و موارد دیگر برای والدین و مخاطبان ارائه می دهد.
کتاب «زیکونومیا» نوشته جیسون دورسی و دنیس ویلا با ترجمه مهدی ماریا و عباس همشه که توسط انتشارات راه بسه منتشر شده است، تاکید می کند که کسب و کارهای امروزی برای کار با رفتار نسل Z طراحی نشده اند. به همین دلیل، از آنجایی که مشتریان Gen Z چشم خود را به بازارهای خرید باز کرده اند، رهبران کسب و کار و شرکت های کوچک و بزرگ باید راهی برای برقراری ارتباط بهتر با Gen Z بیاندیشند. این تصمیمات باید به گونه ای باشد که شرکت های تجاری بتوانند جلوتر از رقبا باقی بمانند و سهم بیشتری از مشتریان نسل Z را به دست آورند.
- نسل ز: یک قرن جلوتر
کتاب «نسل زد: قرن ساخته شده» نوشته کری سیمیلر و مگان گریس با ترجمه حسین قاسم زاده و دانیال فتاحی در انتشارات رهنج منتشر شد. و حتی سرگرمی ها اگرچه این گروه از جامعه موضوع کتاب های زیادی بوده است، اما این بار کری سیملر و مگان گریس این نسل و دغدغه های آن را از زاویه ای متفاوت بررسی می کنند. این کتاب نسلی را به ما معرفی میکند که اگرچه بسیار مورد مطالعه قرار گرفته است، اما آنطور که باید شناخته شده نیست.