به گزارش سایت تینو، مادر دو فرزند نوجوان می گوید: «تب بازی های مافیایی فرزندانم را بی تفاوت نمی گذارد و می ترسم این ترفند با آنها به نتیجه برسد.
در همین حال ویدیویی از عروسی مافیایی که در آن دختر و پسری که ظاهراً در یک بازی مافیایی شبیه به این با هم آشنا شده بودند، روز شنبه در اینترنت با هم ازدواج کردند!
از زمانی که بازی مافیا توسط دیمیتری داویدوف روسی ساخته شد تا زمانی که در بهار سال 1986 در دپارتمان روانشناسی دانشگاه دولتی مسکو شروع شد، افراد کمی فکر می کردند که این بازی تا این حد محبوب شود.
طبیعتا رواج این بازی در ایران به اواسط دهه هشتاد در خوابگاه های دانشجویی با عنوان «دزد و پلیس» بازمی گردد. این بازی هم اکنون در بسیاری از کافه های تهران و یا در جمع های دوستانه و خانوادگی انجام می شود.
این در حالی است که امروزه بازی مافیا در سطح جهانی محبوبیت دارد، به طوری که از دهه 1990 محبوبیت این بازی به آمریکا و اروپا رسیده و جای خود را به عنوان یک بازی گروهی باز کرده است.
مریم الکثیری، روانشناس با اشاره به اینکه مافیا نوعی آموزش زندگی برای انسان در جامعه مدرن است، می گوید: «مافیا بهترین راه مقابله با دروغگوها و فریبکاران را آموزش می دهد. از سوی دیگر، حمید محمود نژاد، روانشناس با تایید اینکه مافیایی بازی به دروغگویی می انجامد، می گوید: این بازی «علاوه بر تخریب برخی مفاهیم ارزشمند جامعه، روح را خسته و آشفته می کند».
جامعه شناسان معتقدند که مافیا فقط یک بازی است، اما در زندگی واقعی، اعمال نابخردانه یک فرد ممکن است عواقب دردناکی برای خود و جامعه اش داشته باشد، بنابراین اغراق در این بازی منجر به جلوگیری از زندگی عادی و حتی زیر پا گذاشتن برخی ارزش ها می شود. . برای جامعه بهتر است در حضور و انجام این بازی تعادل داشته باشد.
hamshahrionline به نقل از تینو