نوآوری‌های پیشرو در صنعت ساخت‌وساز

تبلیغات بنری


به گزارش سایت تینو، این ابزار علاوه بر جایگزینی روش های سنتی ساخت و ساز، باعث افزایش فعالیت نیروی انسانی و بهبود تولید می شود. به عنوان مثال، استفاده از رباتیک، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء انتظار می رود هزینه های ساخت و ساز را تا 20 درصد کاهش دهد. در زیر برخی از فناوری های نوآورانه تاثیرگذار بر صنعت ساخت و ساز آورده شده است.

واقعیت افزوده و واقعیت مجازی

واقعیت افزوده و واقعیت مجازی که معمولاً با استفاده از اپلیکیشن‌های موبایل، هدست و سایر دستگاه‌های هوشمند ارائه می‌شوند، در صنعت بازی ظهور کرده‌اند، اما کاربردهای زیادی در ساخت و ساز دارند. هر دو تکنیک برای تقویت همکاری، بهبود ایمنی سایت، آموزش کارگران جدید و افزایش کارایی پروژه استفاده می شود.

تولیدکنندگان می توانند با استفاده از این فناوری پیشرفت تیم خود را از راه دور کنترل کنند. واقعیت مجازی و واقعیت افزوده در حین حضور کارکنان استفاده می‌شوند و ابزاری امن و جذاب را برای افراد فراهم می‌کنند تا با محیط جدید خود آشنا شوند.

ربات های ساختمانی

ربات های ساختمانی در سایت های ساختمانی برای افزایش دقت، بهبود بهره وری، کاهش تصادفات و صرفه جویی در هزینه ها استفاده می شوند. رایج ترین آنها ربات های تخریب هستند که در حال حاضر 90 درصد بازار ربات های ساختمانی را تشکیل می دهند.

با این حال، به لطف پیشرفت‌های سریع در هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی، روبات‌های موجود در محل، مستقل‌تر و ماهرتر می‌شوند. امروزه از این ماشین ها برای حفاری، بلند کردن اجسام سنگین، آجر، جوشکاری، گچ کاری، سوراخ کاری، مونتاژ و چاپ سه بعدی استفاده می شود. ترکیبی از دستگاه های مقرون به صرفه و کمبود نیروی کار باعث افزایش تقاضا برای روبات ها در ساخت و ساز می شود.

هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی

هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی در تمام مراحل ساخت بسیار ارزشمند هستند. اول از همه، این فناوری ها به شرکت های ساختمانی کمک می کند تا فضاهایی را طراحی کنند که برای کاربران بهینه شده باشد و خطاهایی را در طراحی پروژه شناسایی کنند که می تواند منجر به مشکلات طولانی مدت شود.

این باعث افزایش کارایی عملیاتی و کاهش هزینه های کلی پروژه می شود. هنگامی که ساخت و ساز شروع می شود، راه حل های هوش مصنوعی و یادگیری ماشین برای نظارت بر عملیات روزانه، تضمین ایمنی کارگران ساختمانی و کمک به مدیران پروژه در نظارت بر پیشرفت در زمان واقعی، پیاده سازی می شوند.

بیشتر بخوانید:

مدل سازی اطلاعات ساختمان

مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM) یک فناوری جدید در ساخت و ساز است که برای برنامه ریزی، طراحی و توسعه استفاده می شود که به متخصصان ساخت و ساز یک نمایش دیجیتالی هوشمند از ویژگی های فیزیکی و عملکردی سازه ها و ساختمان ها ارائه می دهد.

قبل از ظهور BIM، شرکت های ساختمانی از نقشه های دو بعدی یا اخیراً از طراحی به کمک کامپیوتر (CAD) برای ترسیم نقشه های ساختمان استفاده می کردند. اما ابزار BIM مدل های سه بعدی دقیق و چابکی را در اختیار کاربران قرار می دهد و شامل اطلاعاتی در مورد قطعات، مواد، تامین مالی و تدارکات می باشد.

تبلیغات بنری

hamshahrionline به نقل از تینو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *