به گزارش تینو، 38 کشور مشتری خاویار ایران هستند. اما از سال 1389 به دلیل خطر انقراض ماهیان خاویاری، صید ماهیان خاویاری در دریای خزر ممنوع شد و این مشکل باعث توسعه پرورش ماهیان خاویاری شد.
خاستگاه تولید خاویار در ایران استان های مازندران و گیلان است و با تولید 50 درصد این محصول رتبه اول و دوم کشور را در تولید گوشت خاویار و ماهیان خاویاری کشور دارند. اما در مجموع 20 استان در زمینه استحصال گوشت ماهیان خاویاری و 12 استان در بخش استخراج خاویار فعال هستند و این نکته به یک مزیت جدی برای ترسیم نقشه تولید خاویار تبدیل شده است.
hamshahrionline به نقل از تینو