نقشه تولید خاویار در ایران | چند استان خاویار تولید می کنند؟

تبلیغات بنری


به گزارش تینو، 38 کشور مشتری خاویار ایران هستند. اما از سال 1389 به دلیل خطر انقراض ماهیان خاویاری، صید ماهیان خاویاری در دریای خزر ممنوع شد و این مشکل باعث توسعه پرورش ماهیان خاویاری شد.

خاستگاه تولید خاویار در ایران استان های مازندران و گیلان است و با تولید 50 درصد این محصول رتبه اول و دوم کشور را در تولید گوشت خاویار و ماهیان خاویاری کشور دارند. اما در مجموع 20 استان در زمینه استحصال گوشت ماهیان خاویاری و 12 استان در بخش استخراج خاویار فعال هستند و این نکته به یک مزیت جدی برای ترسیم نقشه تولید خاویار تبدیل شده است.

تبلیغات بنری

hamshahrionline به نقل از تینو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *