نقشه ای که مناطق خطرناک ایران درباره تب دنگی را نشان می‌دهد | اظهارات مهم معاون وزیر بهداشت درباره احتمال گسترش پشه آئدس

تبلیغات بنری


به گزارش تینو، تیم تحقیق و توسعه موسسه تیزاناگر که در زمینه ارائه خدمات هوشمند فناوری فضایی و داده های مکانی فعالیت می کند، مناطقی را شناسایی کرده است که حضور و افزایش پرورش پشه آئدس در ایران با استفاده از سامانه هوشمند امکان پذیر است. سیستم. سیستم نظارت ماهواره ای. پارامترهای شاخص شناسایی برابر با پارامترهای سازمان بهداشت جهانی است که ابتدا از طریق مشاهدات ماهواره ای تولید و توسط هوش مصنوعی پردازش می شود.

لازم به ذکر است که این نقشه تنها مناطق خطرناک و آسیب پذیر را نشان می دهد.

این در حالی است که روز گذشته حسین فرشیدی معاون وزیر بهداشت با اعلام هشدار جدی نسبت به افزایش تعداد این پشه در کشور، تایید کرد که از دو ماه گذشته شاهد تکثیر پشه آئدس در برخی مناطق بوده ایم. کشور. کشور است و ممکن است این تخم ها در جاهای دیگر از جمله تهران وجود داشته باشد. البته تا زمانی که هوا خشک باشد و باران نداشته باشیم، تخم پشه آئدس مشکلی ندارد، اما اگر باران ببارد مشکلی پیش می آید.

به گفته فرشیدی، باران احتمالاً باعث بیرون آمدن پشه آئدس می شود و در واقع اگر پشه آب پیدا کند، شرایط سخت می شود. به همین دلیل، در پاییز که فصل بارندگی است، احتمال افزایش تعداد پشه های Aedes بسیار زیاد است. البته اگر پشه آئدس باشد ولی مریض نداشته باشیم. بیماری منتقل نخواهد شد.

تبلیغات بنری

hamshahrionline به نقل از تینو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *