مرگ ۵ کودک زیر تیغ یک جراح مشهور | این پزشک هنوز طبابت می‌کند!

تبلیغات بنری


به گزارش تارنمای تینو، چندی پیش اسناد پرونده بیمار در اختیار تینو قرار گرفت که نشان می داد پزشک گوش و حلق و بینی (س) در شهر قم به دلیل رعایت نکردن مقررات دولتی باعث «قتل غیر عمد» شده است. (قصور پزشکی). یک طفل و این پزشک متخصص در حکم بدوی به پرداخت مهریه و حبس محکوم شده بود اما در رای تجدیدنظر فقط به پرداخت کامل مهریه محکوم شد و حکم مربوط به منبع داروی وی باطل شد. این دکتر و متخصص در حال حاضر هنوز در حال طبابت هستند!

مرگ کودک پس از برداشتن لوزه

خانواده کودک متوفی درباره جزئیات مرگ فرزندشان پس از عمل جراحی لوزه به دست این پزشک متخصص گفتند: این پزشک گوش و حلق و بینی در قم بسیار معروف است و در اردیبهشت ماه فرزندمان را برای عمل جراحی لوزه نزد این پزشک بردیم در سال 1402 هجری شمسی فرزند ما تحت عمل جراحی لوزه قرار گرفت و چند روز پس از عمل دچار خونریزی شدید شد و بر اثر جراحات و عوارض ناشی از عمل جان باخت.

حکم صادره از سوی پزشکی قانونی موید اظهارات این مادر داغدار است.

بر اساس نظر پزشک قانونی، این پزشک متهم با عدم تصمیم گیری مناسب برای جلوگیری از خونریزی شریانی قابل پیش بینی و قابل پیشگیری، عدم درخواست کلینیک نیمه بالینی مانند سی تی اسکن و عدم ارجاع در بروز جراحت نقش داشته است. به مراکز دانشگاهی و عدم مشورت با همکار دیگر

پزشک قانونی در حکم اولیه این پزشک متخصص را به پرداخت 90 درصد دیه کامل انسانی، یک سال حبس و جریمه های اضافی با توجه به سوابق فوق الذکر که شامل ممنوعیت از انجام کار پزشکی و مجازات های اضافی می باشد، محکوم کرد. . انفصال از خدمات دولتی و دولتی به مدت دو سال و انتشار حکم قطعی محکومیت متهم در روزنامه محلی قم.

سوابق متعدد خطاهای پزشکی در پرونده جراح

اما نکته فاجعه بار در این پرونده این است که در همان دادگاه بدوی به صراحت بیان شد که پزشک فوق‌العاده «سوابق متعددی از اشتباهات پزشکی منجر به فوت بیمارانش» در سابقه درمان خود دارد.

علیرغم وجود چنین سابقه ای در پرونده پزشک گوش و حلق و بینی، در حکم دادگاه تجدیدنظر به دلیل آنچه که «اعلام تمایل متهم به پرداخت کامل مهریه بیمار متوفی» عنوان کرده اند، این پزشک مجازات وی از یک سال به 100 روز حبس تعزیری کاهش یافت.

7 برداشت لوزه با خونریزی شدید

به سختی می توان باور کرد که چنین تصمیمی از سوی دادگاه تجدیدنظر صادر شده باشد، در حالی که در رای اولیه صادره علیه این پزشک متخصص به دلیل سابقه کیفری وی، در نتیجه تکرار اشتباهات پزشکی مشابه منجر به فوت شده است. دکتر بیمار به صراحت بیان می کند که: تا کنون با سهل انگاری پزشک مذکور در 7 مورد برداشتن لوزه ها مشخص شده است که بعد از عمل خونریزی شدید بوده و قبل از آن نیز 4 بیمار دیگر که در این محل عمل کرده اند. دستان این پزشک بر اثر قصور پزشکی درگذشت. همون دکتر

4 بیمار دیگر تحت نظر پزشک جان خود را از دست دادند

مادر این کودک فوت شده با اشاره به سابقه اشتباهات پزشکی که منجر به فوت 4 بیمار دیگر این جراح شد، گفت: شاید به این دلیل باشد که مشکل مشابهی (خونریزی بعد از عمل جراحی) برای چند کودک دیگر پس از برداشتن لوزه پیش آمده است. ” با این پزشک «ممانعت از طبابت» در رأی تجدیدنظر نباید لغو شود زیرا این تعداد تخلف نمی تواند تصادفی باشد و حاکی از عدم صلاحیت حرفه ای پزشک است و در صورت ادامه طبابت و عمل جراحی ممکن است وجود داشته باشد. بچه های بیشتر به خاطر بی لیاقتی این دکتر. شما به خاطر همین جراحی ساده جان خود را از دست می دهید.

چرا این پزشک همچنان مجاز به طبابت است؟

باید به این نکته حیاتی و اساسی اشاره کرد و آن این است که چگونه پزشکی که حداقل 4 مورد فوت بیماران بر اثر خطای پزشکی داشته باشد می تواند در سیستم پزشکی که مستقیماً مسئول نجات بیمار است به طبابت و جراحی ادامه دهد. زندگی بیماران؟ !

باید از مسئولان مربوطه وزارت بهداشت و پزشکی قانونی کشور پرسید که چه تعداد بیمار باید توسط چنین جراحی اعدام شوند تا مجبور به صدور حکم ممنوعیت کامل چنین پزشکی شوند. طبابت و جراحی در موارد خطای پزشکی؟!

خبرگزاری تینو ابعاد این پرونده را تا حصول نتیجه از مراجع ذیربط پیگیری خواهد کرد.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری hamshahrionline

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *