به گزارش سایت تینو به نقل از خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، سردار سید محمد باقرزاده در نشست خبری امروز 10 تیرماه اظهار داشت: بازگشت شهدا فرصت خوبی برای دشمنی است. رهبر انقلاب از عدم مطالعه تاریخ انقلاب و دفاع مقدس به ویژه جوانان گلایه دارند و من می خواهم این گلایه را به صدا و سیما بفرستم. مثلاً جوانان نمی دانند که دو روز پس از پیروزی انقلاب در مهاباد، حزب کوملی خواستار خودمختاری کردستان شد در حالی که هنوز قانون اساسی تصویب نشده بود.
وی افزود: سامی مقام با چنین دشمنان بی منطق جنگید و به شهادت رسید. با پیروزی انقلاب عده ای فرصت طلب در کردستان تجمع کردند و در مسیر سازندگی در این استان با مشکل مواجه شدند و 10 لشکر که باید در مقابل صدام می ایستادند برای تامین امنیت کردستان مجبور به حضور در این استان شدند.
رئیس کمیته مفقودین با بیان جایگاه شهید سامی مقام در قبل از انقلاب گفت: تحمل ظلم به سرباز محوله را نداشت. او در مبارزه با فساد و ظلم فعال بود و کارنامه ای بی عیب و نقص داشت که با توطئه دشمن در کردستان به همراه 6 نفر از همرزمانش در زندان دولتو از زندان آزاد شد و در سن 44 سالگی به شهادت رسید.
باقرزاده گفت: این شهید پس از 44 سال در منطقه شمال غرب کشور تفحص شد و هویتش از طریق شناسنامه مشخص شد و در سال 59 به دست گروهک ضد انقلاب در منطقه سردشت به شهادت رسید.
وی در خصوص مراسم تشییع پیکر سرگرد حسین سمیع مقام گفت: مراسم پذیرایی از این شهید روز چهارشنبه 19 مرداد در کردستان و روز پنجشنبه 20 مرداد نیز در معراج شهادت در شهر کردستان برگزار می شود. حضور سه فرزند شهید
رئیس کمیته مفقودین از مراسم تشییع پس از نماز جمعه تهران در 21 مرداد ماه خبر داد و گفت: پیکر مطهر این شهید روز شنبه 22 مردادماه به اصفهان منتقل و 23 مردادماه تشییع می شود.
رمان اولین زندانیان دمکرات پس از انقلاب
شاید برای عده ای عجیب باشد که خانواده های این دیار همچنان منتظر پسران و پدران و شوهرانشان هستند که روزی با خانواده خود خداحافظی کردند و برای دفاع از این سرزمین و حفظ امنیت ایران رفتند و نه خود و نه خود بازگشتند. . هیچ نشانی از آنها نیست؛ شهید سرگرد حسین سمیعکام از آن دسته شهدای سرافرازی است که پس از 44 سال در 3 تیرماه سال جاری به آغوش خانواده بازگشتند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، حسین پسر بزرگ خانواده در 18 خرداد 1315 در شهر سمیرم اصفهان به دنیا آمد، پس از مدتی پدر و برادرش برای کار به آبادان رفتند شرکت نفت اما در حین تصادف از بالای تانک، سقوط می کند و مجروح می شود و چون به دلیل مشکلات جسمی قادر به ادامه کار نیست، برای کار در زمین های کشاورزی خانواده به سمیرم می رود پس از مدتی پدرش بیمار می شود و می میرد، مادرش ازدواج می کند و حسین از 5 سالگی با خانواده عمویش در آبادان زندگی می کند. پس از اخذ دیپلم خلبانی وارد دانشکده افسری شد و در سن 22 سالگی به ارتش منصوب شد و دوره های رزمی دریایی و آبی خاکی را در انگلستان گذراند و پس از مدتی به نیروی دریایی منتقل شد ارتش به دلایل مشکوکی و چندین بار توسط ضداطلاعات ساواک احضار شد و هیچ پاسخی به گزارشات مبنی بر تضییع حقوق وی نشد. ،
حسین در سال 1342 در سن 27 سالگی ازدواج کرد. شهید سامی مقام به دلیل شغل نظامی در شیراز، خارک، تبریز و سنندج زندگی می کرد. ملی گرایی و غرور عجیبی داشت و اول به فکر خاک و نام وطن بود، بعد به فکر ایمان و اعتقاد. او بود که شجاعانه برای دفاع از سرزمینش مانند یک مرد ایستاد. پس از انقلاب اسلامی نیز در مبارزه با گروهک های منافقین پیشگام بود.
او در اوایل انقلاب و در نبردهای داخلی با منافقین کوردل و دشمنان قسم خورده ایران و انقلاب از فداکاری در کنار همرزمان وفادار و فداکار خود دریغ نورزید، شهید والامقام بود. وی که بنا به گزارش های فراوان از ابتدای کار در رژیم گذشته نتوانست حقوق از دست رفته خود را در انقلاب اسلامی به دست آورد و به دلیل ایثار و شایستگی در کار با 6 ماه سابقه کار مفتخر شد. مبارزه با منافقین خبیث. ،
سرگرد سامی مقام در فروردین 1338 هنگام پیوستن به واحد سازمانی خود که در محور فیض آباد – سنندج بود به عنوان اولین اسیر به اسارت نیروهای دمکراتیک درآمد.
سرهنگ حسین سمیع مقام در تاریخ 15/05/1359 همزمان با شب نوزدهم ماه مبارک رمضان، شب قدر و شب ضربت خوردن امیرالمومنین (علیه السلام) بر اساس اطلاعیه تیپ مهاباد از پادگان سردشت، از ارتش 64 به همراه 10 تن دیگر از روح الله و فرزندان امت به دست گروهک های ضد انقلاب دموکرات به شهادت رسیدند به نظر میرسید که پیکر شهدا را به پایین کوه انداختهاند و کسی به خانوادهها نرسیده است، بنابراین پیکر شهدا 44 سال مفقود شده است. و اینک در تیرماه 1403 در همان ماه محرم الحرام پیکر سرگرد حسین سامی مقام 44 ساله وارد شد. پسر و دخترش که مدتها منتظرش بودند.
در همان سال های دفاع مقدس سنگ مزاری به یاد این شهید والامقام در گلستان شهدای سمیرم نصب شد و قرار است این قبر نمادین اکنون به خانه ابدی این شهید والامقام تبدیل شود.
هدایت همچنین به فرماندار سمیرم در خصوص پیگیری مراسم تشییع و تدفین شهید حسین سمیع از مزار شهید سمیرم توضیحاتی داد و گفت: اخبار بیشتر در خصوص محل تشییع و تدفین این شهید متعاقبا اعلام می شود.
hamshahrionline به نقل از تینو