شبیه‌سازی صدا برای سلبریتی‌ها خطرناک‌تر است!

تبلیغات بنری


تینو – یکتا فراهانی: نتایج تحقیق پلتفرم پادکست مبتنی بر هوش مصنوعی در مورد تقلید صدای افراد مشهور دریافت که به گفته شرکت کنندگان، آرنولد شوارتزنگر بیشتر در معرض خطر تکرار و تقلید قرار دارد زیرا صدای واضح تری داشت.

مردم در خطر هستند

همچنین، 86 درصد از افراد مورد بررسی معتقدند که لهجه متمایز و مشخص فرماندار سابق کالیفرنیا; او را در معرض خطر بیشتری قرار می دهد. پس از شوارتزنگر، دونالد ترامپ، کیم کارداشیان، سیلوستر استالونه و کریستوفر واکن قرار گرفتند.

تقریباً از هر چهار یک نفر گزارش دادند که لحن و صدای ثابت کارداشیان تقلید صدای او را آسان‌تر کرده است.

بیشتر بخوانید:
این سمعک با هوش مصنوعی کار می کند

چند راه ساده برای جلوگیری از هک تلفن همراه

حضور در رسانه ها

در همین حال، 39 درصد گفته اند که صدای ترامپ به دلیل عادت به حضور مکرر در رسانه ها به راحتی قابل تکرار است. شرکت کنندگان ترامپ را خطرناک تر می دانستند. البته نظر آنها ممکن است ناشی از ناآرامی های سیاسی بی سابقه در رسانه های مختلف باشد.

افراد مشهور و سیاستمداران به عنوان رایج ترین قربانیان در رسانه های اجتماعی ظاهر شده اند.

عملکرد عمیق

هفته گذشته، ایلان ماسک ویدئویی از نامزد احتمالی دموکرات انتخابات ریاست جمهوری کامالا هریس را در شبکه X منتشر کرد.

وزارت امنیت داخلی ایالات متحده در گزارشی در سال 2019 آن را تأیید کرد و مدعی شد که این تهدید ناشی از فناوری نیست. بلکه از تمایل طبیعی افراد به باور آنچه می بینند ناشی می شود.

یافته های این گزارش نشان می دهد که دیپ فیک ها و رسانه های مصنوعی نیازی به باورپذیری ندارند.

در حالی که از شرکت کنندگان در مطالعه خواسته نشد در مورد سوء استفاده احتمالی از فناوری شبیه سازی صدای هوش مصنوعی اظهار نظر کنند، رهبران شرکت ابراز نگرانی کردند.

شبیه سازی صدای هوش مصنوعی

آرتاوازد یریتسیان، مدیر عامل پادکست به US Sun گفت: «او به خوبی از استفاده بازیگران از فناوری شبیه‌سازی صدای هوش مصنوعی آگاه است.

به نظر او؛ هر فناوری که بخواهید معرفی کنید، همیشه افرادی هستند که از آن برای اهداف بد یا مخرب استفاده می کنند.

کاربران می توانند صدا را بدون خروج از پلتفرم Podcastle ضبط و ویرایش کنند. این شامل استفاده از هوش مصنوعی برای تولید کلمات یا عباراتی است که آنها ثبت نکرده اند.

جایگزینی انسان

یریسیان می‌گوید هدف این پلتفرم «خودکارسازی و شبیه‌سازی» فرآیند تولید به‌جای «جایگزینی یک انسان» است و شامل چک‌هایی برای جلوگیری از دیپ‌فیک است.
بنابراین، کاربر باید جملات خاصی را ضبط کند تا تأیید کند که یک شخص واقعی صحبت می کند. برخلاف کلیپ های جرایم سایبری که صدای شخص دیگری را به سیستم منتقل می کند.

به گفته یریتسیان، این محتوا به صورت ایمن رمزگذاری شده است تا هیچ کس دیگری نتواند به صدای شما دسترسی داشته باشد.

وی در تشریح پدیده ای به نام فیشینگ صوتی می گوید: به نظر من بزرگترین تهدیدها علل فیشینگ هستند. جایی که مجرم از صدای یکی از اقوام یا دوستانش برای درخواست اطلاعات حساب بانکی خود استفاده می کند.

تقلید صدا برای افراد مشهور خطرناک ترین است!

فیشینگ صوتی

تنها چیزی که یک مجرم سایبری نیاز دارد چند ثانیه ضبط صدا است که معمولاً در شبکه های اجتماعی یافت می شود. برای ایجاد یک دیپ فیک که سپس برای فریب قربانیان ناآگاه برای تحویل اطلاعات شخصی خود از طریق تلفن استفاده می شود.

کارشناسان امنیت سایبری از این پدیده به عنوان “ویشینگ” یاد می کنند. دفاع موفقیت آمیز در برابر این نوع حملات سایبری نوظهور با درک نشانه های تقلب آغاز می شود.

مجرمان سایبری

مجرمان اغلب از قربانیان خود می خواهند که اقدامات فوری برای اصلاح اتهامات متقلبانه یا تأیید اطلاعات شخصی انجام دهند. بنابراین همیشه باید مراقب باشید، زیرا شناسه تماس گیرنده ممکن است برای تأیید هویت کافی نباشد.

کارشناسان امنیتی توصیه می کنند که اگر تماسی دریافت کردید که مشکوک به کلاهبرداری است، تماس را قطع کنید و مستقیماً با سازمان یا فرد تماس بگیرید.

تبلیغات بنری

hamshahrionline به نقل از تینو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *