سکانس پایانی زنگی یحیی سنوار شبیه کدام فیلم سینمایی‌ست؟

تبلیغات بنری


به گزارش تارنمای تینو، آخرین لحظه زندگی یحیی سینوار صحنه قهرمانی بود که منتقدان و نویسندگان سینما چند روز پیش درباره آن نوشتند. شکوهی که در این صحنه درخشید، خودش فیلمی بود و باید درباره رشادت های رهبران مقاومت در این سال ها ساخته می شد، اما ساخته نشد.

اکنون رژیم صهیونیستی با دوربین خود آخرین لحظات یکی از رهبران مقاومت را به تصویر کشید و این بار ناخواسته جلوه ای از شجاعت این شخصیت خلق کرد که در این لحظات از هر دین و اندیشه ای جهان را به حیرت وا می دارد.

به عنوان بهانه ای برای این موضوع می توان به فیلم هایی که درباره شجاعت قهرمان در جنگ ساخته شد نگاه کرد. فیلم هایی که در تضاد با سکانس پایانی زندگی سینوار، درباره هر جنگ سالار دیگری است، از زندگی واقعی یک فرمانده جنگ یا از روایت کارگردان ساخته شده است.

«گلادیاتور» و نبرد با بدن مجروح

یکی از فیلم های ریدلی اسکات که در آن مفهوم جنگ و قهرمانی به درستی به تصویر کشیده شده است گلادیاتور است. ماکسیموس قهرمان فیلم که در قلب رم بزرگ شده، ناجی است که امپراتور معتقد است می تواند رم را از فساد نجات دهد.

او با اندامی مجروح به میدان جنگ می آید و با وجود جراحت از حریفان پیشی می گیرد. ماکسیموس با بازی راسل کرو یکی از آن قهرمانانی است که تا آخرین لحظه از مبارزه برای انسانیت دست برنمی دارد.

عصای یحیی و فریاد آزادی در «شجاع»

او با پیوند دادن آزادی‌خواهی شخصیت اصلی، ویلیام والاس، برای انتقام از همسرش از انگلیسی‌ها، و آزادی‌خواهی جمع‌گرایانه‌تر که حقوق مردم اسکاتلند را با انگلیسی‌ها تضمین می‌کند، نقطه تلاقی ایجاد می‌کند تا قهرمان خود را شکل دهد. قهرمان با بازی مل گیبسون.

گیبسون، به عنوان یک رهبر آزادیخواه، حتی زمانی که تحت شکنجه است و تحت سلطه نیست، آزادی را فریاد می زند. این تصویر نیز ما را به یاد چوبدستی یحیی می اندازد که در آخرین لحظات خود به سمت هواپیمای صهیونیستی پرتاب کرد.

آخرین سکانس زنگ یحیی سنور شبیه چه فیلمی است؟

چه و چه!

زندگی قهرمان مبارزی مانند چه گوارا اساس بسیاری از فیلم ها بوده است. از خاطرات موتورسیکلت گرفته تا پیروزی ما و مینی سریال هایی مثل فیدل. در ضمن چه فیلمی! این فیلم به کارگردانی ریچارد فلیشر اولین فیلم هالیوود درباره چگوار است. قهرمان مبارزی که نقش مهمی در پیروزی انقلاب کوبا داشت.

علاوه بر این، چی به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا، دیگر فیلمی است که به زندگی شهید مصطفی چمران می پردازد، فیلمی که به گفته کارشناسان نه تنها با ذائقه آرمانی و خنثی، شخصیت چمران را بازآفرینی می کند.

سکانس پایانی «اسکندر» چیست؟

تاریخ یونان اسطوره های بسیاری دارد که هر کدام آثار سینمایی متفاوتی خلق می کنند. اسکندر به کارگردانی رابرت راسن بر زندگی اسکندر مقدونی تمرکز دارد. در این فیلم لحظه مرگ او تصویری فراموش نشدنی را در ذهن مخاطب ایجاد می کند.

اسکندر هنگام مرگ دستان خود را به سمت پرچمی که تصویر فروهر بر آن نقش بسته است بلند کرده و قصد دارد مهر پادشاهی خود را به او بسپارد. این تصویر پایانی نشان می دهد که اسکندر علیرغم تمام فتوحاتی که داشته، می خواسته است که انسان در جای خدا بالاترین درجه کمال و اطاعت را داشته باشد.

«شاه شورشی» در راه استقلال است

شورش اسکاتلندی علیه انگلیسی ها در شجاع دل قسمت دوم فیلمی به کارگردانی دیوید مکنزی شد. در این فیلم، رئیسی به نام رابرت بروس، رهبر قبایل منحل شده اسکاتلند می شود تا کار ناتمام والاس در مورد شجاع دل را به پایان برساند. این فیلم روایتگر رویداد غم انگیز تاریخی و تلاش رابرت بروس برای استقلال و نجات ملت است.

علاوه بر این فیلم‌های دیگری چون غریب، مجنون، آسمان غرب و ایستاده در غبار از سینمای ایران همگی در این دسته قرار می‌گیرند. فیلم‌هایی که شخصیت‌های اصلی‌شان به هر چیزی که می‌توانند تکیه می‌کنند، تا آخرین لحظه از مبارزه برای آزادی و عدالت دست برنمی‌دارند.

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *