سفر 50 درصد گران می شود | چوب گرانفروشی سفر بر تن مسافران نوروز

تبلیغات بنری


شهروندی آنلاین: حرمت الله رفیعی با اعلام اینکه دولت باید به فکر ساماندهی این وضعیت باشد افزود: در جلسه ای که با آقای عارف معاون اول رئیس جمهور داشتیم اعلام کردم که از فردا قیمت بلیت هواپیماهای داخلی یزد و کیش از فردا افزایش می یابد. 8 تا 10 یک میلیون تومان هزینه می شود و این اتفاق افتاد.

دولت نمی تواند مشکل گردشگری را حل کند

وی افزود: دولت همواره بر رفع موانع ترافیکی در این کشور تاکید دارد اما یکی از مهمترین موانع ترافیکی در ایران هزینه رفت و آمد است. باید به دولت گفت که هزینه ایاب و ذهاب در ایران بسیار بالاست و همین موضوع باعث افزایش غیرمسئولانه هزینه های سفر در کشور شده است. دلیل این امر زیاده خواهی صاحبان محصولات حمل و نقل در کشور است که پایه گذاران اصلی مفاسد اقتصادی در این بخش هستند که اجازه نمی دهند گردشگری جای آن را بگیرد و قیمت ها را به دلخواه خود اعلام می کنند.

حرمت الله رفیع در گزارش همشهری از اتحادیه صنف شرکت های مسافرتی ایران تاکید کرد: متاسفانه دولت توان برخورد با شرکت های هواپیمایی و کنترل آنها را ندارد. اینجوری که صاحبان واقعی بخش حمل و نقل هوایی هر کاری دلشون میخواد انجام میدن و نتیجه این میشه که بلیط هواپیما تهران به استانبول که البته هزینه سوخت بالا و کیفیت سرویس دهی بالایی داره 10 میلیون دلار و بلیط هواپیما. بدون هزینه گزاف سوخت و کیفیت ضعیف سرویس به کیش به همین میزان هزینه دارد. با این تفاوت که قیمت بلیط کیش در ایام تعطیل بیش از 20 میلیون تومان بود.

رئیس همایش تجاری سازمان هواپیمایی و ترافیک ایران از افزایش 50 درصدی قیمت سفر در ایران در آینده خبر داد. چون نمی تواند با آنها برخورد کند.

هزینه های سفر تا 50 درصد افزایش می یابد و دولت فقط مراقب است

رفیعی با اشاره به انتقاد بخش خصوصی سفر در دیدار با معاون اول رئیس جمهور در خصوص اخذ مالیات بر ارزش افزوده سفرهای هوایی مردم، گفت: مسافر ایرانی که تصمیم دارد به خارج از کشور مثلا مالزی سفر کند چرا باید هزینه کند. مالیات بر ارزش افزوده در پروازهای خروجی به دولت پرداخت شود و سفر گران تری را جشن گرفت وقتی که فقط نیم ساعت پرواز در آسمان ایران و بقیه سفر در آسمان کشورهای دیگر است؟ این تصمیم اخاذی از مردم است و باید لغو شود و ما به عنوان بخش خصوصی گردشگری آنقدر این موضوع را تکرار می کنیم که شاید یک نفر در دولت شرمنده شود و در صنعت گردشگری ایران بماند.

رئیس اتحادیه بازرگانان شرکت های مسافرتی ایران اعلام کرد: شرکت های هواپیمایی تصمیم به افزایش 50 درصدی قیمت بلیط هواپیما گرفته اند که در نتیجه هزینه های سفر افزایش می یابد. اینها مشکلات اصلی صنعت گردشگری ایران است که دولت راه حلی برای آن ندارد و تنها ناظر است. زیرا قدرت آن به خطوط هوایی نمی رسد و توانایی کنترل و مقابله با آنها را ندارد.

حرمت الله رفیعی اعلام کرد که این موضوعات نه تنها خطاب به آقایان عارف معاون اول و صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع عامیانه، بلکه حتی شخص رئیس جمهور نیز با همین صمیمیت مطرح شده است. پیش از این، اما تا امروز هیچ اقدامی با متخلفان صورت نگرفت.

وی با اشاره به تخلف سایر ایرلاین های خارجی در فروش 40 میلیون تومانی 150 میلیون تومانی در ایران، گفت: به این ترتیب در ایران بلیت گران می فروشند و اعلام می کنند که برای خرید بلیط ارزان به شرکت های هواپیمایی آنها مراجعه کنید. دفاتر در کشورهای خارجی آن را به دلار و یورو پرداخت می کنند. در نتیجه روزانه میلیون‌ها دلار ارز از کشور خارج می‌شود و دولت اگرچه از موضوع آگاه است، اما سکوت کرده و دست از این خیانت برخی شرکت‌های هواپیمایی برنمی‌دارد.

لزوم ایجاد کمیته ای برای حل مشکلات گردشگری در دولت

رئیس اتحادیه صنف شرکت های مسافرتی ایران از افزایش 50 درصدی قیمت بلیت هواپیما بر تمامی بخش های حمل و نقل کشور مانند تاکسی، اتوبوس، راه آهن و حتی بلیت دریایی خبر داد و افزود: همه این موارد نیست. . فقط برای آقای عارف معاون اول به وزیر میراث فرهنگی و حتی شخص رئیس جمهور گفتیم اما هیچ تاثیری نداشتیم و هیچ اقدامی برای جلوگیری از دولت از قبیل دستورات، بخشنامه ها و مکاتبات انجام ندادیم. دولت وضعیت فقط شنیدند و کاری نکردند.

رافعی گفت: موضوع دیگری که هم به رئیس جمهور و هم به معاون اول ایشان و هم به وزیر میراث فرهنگی گفته ایم، مالیات اخذ شده از فروش بلیت هواپیما از شرکت های مسافرتی است. به همه این عزیزان گفتیم این مالیات کاملا اخاذی است. زیرا شرکت های مسافرتی فروشنده بلیط هستند و برای این کار به ازای هر بلیط فروخته شده 20 درصد از شرکت های هواپیمایی پورسانت دریافت می کنند. در حالی که اداره مالیات به جای مالیات بر کمیسیون 20 درصدی که برای فروش محصولات هواپیمایی دریافت می کنند، کل هزینه بلیط را برای مالیات شرکت های مسافرتی در نظر می گیرد. محصول متعلق به شخص دیگری است و این شرکت هواپیمایی است که در واقع باید مالیات را بپردازد، نه آژانس مسافرتی که محصول شرکت هواپیمایی را فروخته و هزینه فروش را از شرکت هواپیمایی دریافت کرده است.

رئیس اتحادیه صنف دفاتر خدمات گردشگری ایران اعلام کرد که این موضوع را شخصاً با رئیس جمهور در میان گذاشته و پیشنهاد کرده ایم که کمیته ای برای رفع موانع غیرضروری که برای صنعت گردشگری ایران ایجاد شده است، تشکیل دهد. عارف معاون اول رئیس جمهور و نمی دانیم این پیشنهاد اجرایی می شود یا خیر.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری hamshahrionline

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *