به گزارش سایت تینو، همه چیز از صحبت های مهمان برنامه تلویزیونی ماه عسل شروع شد. زمانی که عطیه تنها 16 سال داشت و خود را برای کنکور آماده می کرد، ناگهان زندگی اش برعکس شد و راهی را انتخاب کرد که خدا و بندگانش را خشنود کند. در شب نهم زینبیه حضرت زینبیه(س) از قرار ملاقاتی که با امام حسین (علیه السلام) داشت، صادقانه به میهمانان گفت. در زیر بخش هایی از سخنان وی را می خوانیم.
مومنی در ابتدای سخنان خود از دعوت وی به این برنامه تشکر کرد و گفت: به نظر من کار بزرگی انجام نداده ام اما اگر به اینجا آمدم فقط به این دلیل است که یک بار شعله ور شدم. خانم با اینکه خودم گفته ام شاید حداقل یک نفر از حرف های من انگیزه بگیرد و در این راه گام بردارد. البته ناگفته نماند که خانواده من سال هاست که کارهای بشردوستانه انجام می دهند و بی تاثیر نیست که بچه ها از سنین پایین چنین رفتارهایی را در خانواده می بینند و وقتی بزرگ شدند به این سمت می روند.
مهمان دهه 70 درباره برنامه ای که او را متحول کرد گفت: در سال 92 وقتی برنامه ماه عسل را از تلویزیون تماشا می کردم، مهمان این برنامه خانمی بود که به کودکان سرطانی کمک می کرد حدود 10 سال در بیمارستان مفید نیاز به پیوند مغز استخوان داشتم. بعد از این برنامه من این خانم را دنبال کردم و چون همزمان با امتحانات بود، خانواده بیشتر به حضور من در بیمارستان و تماس من با بیماران اعتراض کردند، چون تا به حال بیمار سرطانی را از نزدیک ندیده بودم، به بیمارستان رفتم سال 1992 فردی سرطانی را از نزدیک دیدم و ناگهان از شدت ناراحتی بیهوش شدم و تحمل محیط بیمارستان برایم سخت بود. بعد از آن طاقت نیاوردم و پس از معاینه مجدد به بیمارستان بازگشتم. بیمارستان فعال تر بود و هفته ای یا ماهی یک بار برای بچه ها غذا می خریدم و در بیمارستان توزیع می کردم.»
این فعال اجتماعی درباره مشکلات پیش روی این انتخاب گفت: در آن زمان مسئولان بیمارستان با حضور داوطلبان مشکل داشتند و چندین بار از من و سایر داوطلبان عذرخواهی کردند اما من اصرار کردم و بعد از 4 سال آنها از من خواست تا معلم کودکان مبتلا به سرطان و پیوند مغز استخوان باشم. همه، کودک اغلب اوج افسردگی و ناامیدی را تجربه می کند بچه ها با دیدن کارتون ها و فیلم های مختلف سرگرم شدند بعد از چند سال متوجه شدیم که مشکلات مالی بچه ها هم نیاز به حامیان مالی قوی دارد. ”
به همت این جوان نیکوکار و سایر حامیان، دو اقامتگاه برای همراهان کودکان بیمار ساخته شد. وی در پایان به ماجرای عاشقانه ای که برای حمایت از کودکان سرطانی با امام حسین (علیه السلام) در کربلای معلی گرد هم آورد، گفت: برخی از بچه های بیمار که دوستشان داشتم فوت کردند و مدتی به شدت افسرده شدم. . اما باور کنید من شفای خود را از کربلا گرفتم. از ترس بمباران و مشکلات دیگر می ترسیدم به کربلا بروم. تا اینکه به اصرار دوستانم به این سفر رفتم. آنجا دلم لرزید و فقط یک چیز از امام خواستم که مرا وادار کند این راه را برای بچه های بیمار ادامه دهم و آرامش تحمل سختی ها را به من بدهد. همینطور بود و از آن سفر اتفاقات خوبی برای بچه های سرطانی افتاده است. از سال 1385 که فعالیت جدی خود را در این راستا آغاز کردم، حدود 200 تا 250 بیمار خدمات دریافت کرده اند و حدود 5 تا 6 میلیارد مورد حمایت مالی قرار گرفته است.
وی، مدیرعامل انجمن خیریه یسنا در پایان با دعوت از همگان به دنبال این مسیر مادی و معنوی گفت: هرکس می خواهد در این مسیر همراه ما باشد در صفحات مجازی (اینستاگرام) ما را دنبال کند. در این مراسم همچنین از عطیه مومنی موسس مرکز تخصصی کودکان نیازمند پیوند مغز و استخوان در دهه 70 تجلیل شد.
hamshahrionline به نقل از تینو