به گزارش تینو، مسعود مزکیان رئیس جمهور در دیدار با اعضای کارگروه تامین فضای آموزشی، کیفیت بخشی آموزش و توسعه عدالت آموزشی که شامگاه چهارشنبه برگزار شد، تاکید کرد که دولت چهاردهم مصمم به ایجاد فضای آموزشی است. در مورد تحول در مدارس دولتی و اشاره کرد که اولین گام در این هدف، برچیدن کلیه مدارس سنگی و بتنی در سراسر کشور و ساخت مدارس خوب بر اساس روش های آموزشی است.
استانداران باید هر هفته گزارش اجرا و پیشرفت این طرح را بدهند و من شخصاً در سفرهای منطقه ای پیشرفت کار را پیگیری خواهم کرد.
رئیس جمهور در ادامه مشارکت مردمی را یکی از ارکان اساسی طرح محرومیت زدایی از فضاهای آموزشی کشور دانست و تصریح کرد: اگر به مردم اعتماد کنیم و آنها به ما اعتماد کنند و معتقد باشند که نگران آینده فرزندانشان هستیم. آنها خود را صاحب این طرح خواهند دانست و قطعاً ما را در اجرای آن یاری خواهند کرد.
این پزشک همچنین بر موقعیت مناسب و دسترسی مناسب مدارس برای دانش آموزان در مناطق کم برخوردار تاکید کرد و تصریح کرد: مکان مدارس جدید باید به گونه ای انتخاب شود که فرزندان و دانش آموزان ما با انواع مشکلات و خطرات مراجعه نکنند. آنها را مدرسه مثل گذشته
رئیس جمهور در بخشی دیگر از سخنان خود تحقق برنامه دولت برای ارتقای کیفیت آموزش را مستلزم آموزش همه جانبه و همه جانبه معلمان دانست و گفت: معتقدیم تغییر رفتار در یک نسل در کوتاه مدت اتفاق نخواهد افتاد حداقل یک دهه برنامه ریزی داشته باشیم، اما اگر اینطور باشد، معلمان ما باید آموزش ببینند، اگر در مورد روش های آموزشی جدید که بر رفتار و کردار دانش آموزان تمرکز دارد، بیشتر بیاموزیم، گام مهمی در این راستا برداشته خواهد شد.
این پزشک همچنین بر لزوم توجه به آموزش رفتارهای صرفه جویی در انرژی به دانش آموزان به عنوان نمونه ای از کیفیت در آموزش تاکید کرد و گفت: در نسل جدید باید بتوانیم از منابع و ذخایر کشور حفاظت کنیم و در مصرف انرژی نیز صرفه جویی کنیم قاعده و اعتقاد عقلانی را در جای خود قرار داده و این مهم باید به عنوان یکی از عناوین تحول در محتوای آموزشی مورد توجه قرار گیرد.
پیش از سخنان رئیس جمهور، عبدالرحیم حسین زاده، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور، محرومیت زدایی از اماکن آموزشی و مدرسه سازی برای دانش آموزان در مناطق محروم را یکی از مقدس ترین وظایف دانست و افزود: ساختن آینده ایران در گرو تربیت است. از نیروهای نخبه، با انگیزه و اشتیاق و این امر تنها در صورتی محقق می شود که مقوله مهم عدالت آموزشی را در نظر بگیریم.
حسین زاده در ادامه به وعده رئیس جمهور برای اجرای این طرح به مدت یکسال به مردم عمل کرد و آن را وظیفه مهم این کارگروه عنوان کرد و گفت: از آنجایی که این طرح یکی از برنامه های تیم اول دولت با مشارکت تمامی دستگاه های اجرایی است. بدن، ما حق نداریم در آن شکست بخوریم.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری اضافه کرد: از سوی دیگر شناسایی پروژه های مشترک دولت و مردم که دکتر مزیکیان به درستی آن ها را هدف گذاری کرده اند، بهترین فرصت و بستر برای جلب اعتماد مردم و اطمینان خاطر است. آینده نظام و کشور است و ما اجرای این طرح را پیگیری و پیگیری خواهیم کرد.
در این جلسه وزیر آموزش و پرورش و اعضای تیم کاری گزارشی از آخرین اقدامات انجام شده در اجرای طرح عدالت آموزشی و کیفیت آموزش در مراحل مختلف آن و همچنین پیشرفت های حاصل شده در اجرای این طرح به رئیس جمهور ارائه کردند. طرح عدالت آموزشی یک شغل