خداحافظی آهسته آهسته نیروهای مسلح با «ژ۳» | تصاویر سلاح جایگزین که تولید ایران است | فاصله زمانی این جایگزینی

تبلیغات بنری


به گزارش تینو، سردار طلای نیک معاون برنامه ریزی راهبردی و سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در بخشی از گفت و گو درباره دستاوردهای صنعت دفاعی کشور با بیان این که «تولید تسلیحات غوغا یک فرد جدید است، گفت: اسلحه ای که قرار است به تدریج جایگزین اسلحه جاسه شود، گفت: امیدوارم از نظر وزن، قدرت تاکتیکی و یا دقت هدف گیری و تیراندازی از قابلیت های بیشتری برخوردار باشد. انشالله باید منابع اعتباری آن پیش بینی شود تا ظرف چند سال به تدریج جایگزین سلاح جسی در ارتش جمهوری اسلامی ایران شود.

وی درباره مدت زمان این جایگزینی گفت: بر اساس منابع اعتباری خواهد بود. ما با تأمین منابع امانی از طریق سازمان برنامه و بودجه و تأیید ستاد کل نیروهای مسلح این امر را هماهنگ می کنیم.

وی همچنین گفت: در سال های اخیر به دنبال پارک های علم و فناوری، علوم و فناوری دفاعی بودیم و خوشبختانه با مجوزی که از وزارت علوم و مراجع ذیربط گرفتیم اولین پارک علم و فناوری دفاعی در شیراز راه اندازی شد. و بیش از 60 شرکت دانش بنیان در یک سری همکاری نزدیک برای این پارک ها در نظر گرفته ایم که یکی در اصفهان و دیگری در تهران در حوزه میکروالکترونیک است اینها پردیس مجتمع علوم و فناوری دفاع را به 10 دانشگاه می رساند. دکتر امیر ناصرپور تا چهار سال آینده به برنامه اضافه می شود.

سخنگوی وزارت دفاع درباره برنامه‌های وزارت دفاع برای سامانه‌های دفاعی جدید در تولید گفت: تنها چیزی که می‌توان گفت این است که ما به دنبال سامانه‌های هیبریدی هستیم، یعنی توانمندی‌هایی که سامانه‌های دفاعی ما تاکنون داشته‌ایم دارای سیستم‌های ترکیبی از مرحله تشخیص و درگیری هستند که می‌توانند با استفاده از سیستم‌های چندگانه عمل کنند و در واقع می‌توانند فرآیندی مشترک در یکپارچگی با یکدیگر داشته باشند، به عنوان مثال استفاده از پهپادها در حوزه دفاعی هم اکنون است. که در اولویت های برنامه ما رعایت می شود و به طور خاص می توانیم از موشک های صیاد با استفاده از پهپاد در حوزه پدافند هوایی یا سامانه BOAR 373 که قبلاً به خدمت گرفته شده است استفاده کنیم.

وی تصریح کرد: در حوزه شناوری چه در فضای هوایی و چه در حوزه سامانه های زمینی مثلاً ناوهای جنگی ما باید دارای سامانه پدافندی خود هدایت شونده باشند که نمونه های اولیه آن تولید شده و اکنون در حال بهره برداری است و این سامانه ها در واقع در حال آزمایش برای ادغام کامل، این سیستم ها دارای قابلیت مانور و تشخیص رهگیری و درگیری هستند، به خصوص با چندین هدف به طور همزمان و با توجه به نوع تهدیدات امروزی و مطابق با تهدیدات هوایی، نه تنها جنگنده های هوایی، بلکه موشک های بالستیک نیز طراحی شده است. بنابراین سامانه‌های هوایی مراحل پیشرفت را دنبال می‌کنند که علاوه بر جنگنده‌های متجاوز، می‌توانند حتی با موشک‌های کروز و موشک‌های بالستیک سامانه‌های پدافندی را رهگیری کنند.

وی در خصوص سکوهای پرتاب ماهواره در دست تولید تا حد امکان گفت: به طور مشخص امیر ناصرزاده از پرتاب 20 ماهواره در برنامه چهارساله آینده وزارت دفاع با همکاری سازمان فضایی ایران خبر داد. قبل از دولت شهید رئیسی تعدادی از برنامه های فضایی متأسفانه راکد بودند و واقعاً مورد حمایت قرار نگرفتند و در سه سال اخیر میزان حمایت ها تقریباً چندین برابر سال های گذشته افزایش یافته است که این را می توان در حوزه هوافضا در سازمان وزارت دفاع و در سازمان فضایی که زیر نظر وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است و در نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هر چند ماه یک بار شاهد دستاورد جدیدی بوده ایم. در حوزه فضایی رخ می دهد که قابلیت بهره برداری از مناطق غیرنظامی را نیز دارد و می تواند در آینده به مناطق مختلف کشور خدمت کند و در… حوزه دفاعی استفاده شود، بدین ترتیب ماهواره های جدید و سوخت در دو مرحله پرتاب می شود. در ماهواره بر سیمرگ، وزارت دفاع به دنبال این سوخت سه مرحله‌ای، سوخت مخلوط، سوخت جامد و سوخت مایع است و حقیقت این است که ما ماهواره‌برهای جدید با ماهواره‌های سنگین‌تر در مدارهای بالاتر و پایدارتر داریم. مایل.

تصاویری از سلاح انفرادی «المصاف» که قرار است به تدریج جایگزین سلاح «جسی» شود:

نیروهای مسلح کم کم خداحافظی می کنند

نیروهای مسلح کم کم خداحافظی می کنند

نیروهای مسلح کم کم خداحافظی می کنند

نیروهای مسلح کم کم خداحافظی می کنند

نیروهای مسلح کم کم خداحافظی می کنند

نیروهای مسلح کم کم خداحافظی می کنند

نیروهای مسلح کم کم خداحافظی می کنند

نیروهای مسلح کم کم خداحافظی می کنند

تبلیغات بنری

hamshahrionline به نقل از تینو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *