محققان استرالیایی در موزه ملبورن وقتی فسیل 110 ساله ببر تاسمانی را پیدا کردند که در میان آثار باستانی و باستانی پشت این کمیک مورد توجه قرار نگرفته بود، شانس خود را باور نکردند.
به گزارش پایگاه اینترنتی تینو. محققان امیدوارند با کشف فسیل یک ببر تاسمانی در موزه ای در ملبورن استرالیا بتوانند دوباره این حیوان منقرض شده را احیا کنند.
ببر یا گرگ تاسمانی شبیه سگ بود و روی بدنش خطوطی شبیه پلنگ داشت. این حیوان تنها در جزیره تاسمانی – جنوب شرقی استرالیا در حدود 3000 هزار سال پیش وجود داشته و پس از 50 سال اثری از این حیوان دیده نشد و در نهایت در سال 1986 اعلام شد منقرض شده است و ده ها سال است که دانشمندان تلاش کرده اند این حیوان را احیا کنند. .
Colossal Life Sciences متعلق به بن لام، کارآفرین فناوری و نرمافزار، در تلاش است با کمک محققان 13 آزمایشگاه در سراسر جهان، گونههای جانوری منقرض شده مانند ماموت پشمالو، دودو و البته تاسمانی را بازگرداند. ببر
اکنون کشف سر یک ببر تاسمانی که بیش از 110 سال در سطلی پر از اتانول در موزه ملبورن نگهداری می شد، به محققان کمک می کند تا این حیوان را احیا کنند. این سر حاوی مولکول های RNA است و برای بازسازی ژنوم این کیسه دار بسیار مهم است. دانشمندان فکر می کردند که این مولکول ها برای همیشه از بین رفته اند.
دانشمندان ملبورن کشف این فسیل از تاسمانی را یک معجزه می دانند. آنها با استفاده از مولکول های RNA اطلاعاتی در مورد چشم ها، بینی، زبان و سایر مواد مربوط به صورت ببر تاسمانی و حتی حس چشایی و بینایی حیوان به دست آوردند.
این دانشمندان امیدوارند که بالاخره بتوانند این کیسه داران را به زندگی بازگردانند.
منبع: Ladbl