بیشترین سود ثابت را از کجا بگیریم؟ | جداول مقایسه‌ ای سود ثابت در بازارها و صندوق های مختلف را ببینید

تبلیغات بنری


به گزارش تینو، نوسانات اقتصادی به ویژه تورم یکی از عوامل کاهش ارزش پول ملی است، به همین دلیل یکی از سوالات اساسی که عموم مردم می پرسند این است که پس اندازهای خود را کجا سرمایه گذاری کنم تا آنها ارزش کاهش نمی یابد؟ با توجه به اینکه بسیاری از افراد ریسک گریز هستند، بسیاری ترجیح می دهند دارایی های خود را در مکان هایی سرمایه گذاری کنند که سود ثابتی برای آنها فراهم می کند.

بانک مرکزی طی سال گذشته و به ویژه از اواخر سال 1402 هجری شمسی مجوز صدور گواهی سپرده با نرخ 30 درصد را صادر کرد و به طور کلی نرخ سود در ایران افزایش یافت و این امر باعث افزایش اختلاف نظر در مورد کجا می توان سود ثابت تری داد.

از کجا می توانم مزایای ثابت بیشتری دریافت کنم؟

آمارها نشان می دهد که اگر می خواهید پس انداز خود را در بانک سرمایه گذاری کنید، مهم ترین گزینه سپرده های بلندمدت است که حداقل 22.5 درصد سود به سپرده گذاران پرداخت می کند. البته در پایان سال گذشته بانک ها با سود 30 درصد اوراق منتشر کردند.

خرید اوراق بدهی به ویژه اسناد خزانه اسلامی در بازار سرمایه می تواند بازدهی سالانه حداقل 30 درصد و حداکثر 33 درصد را برای سرمایه گذاران به همراه داشته باشد.

در این میان، صندوق های سرمایه گذاری مشترک با درآمد ثابت ممکن است گزینه بهتری باشند. حداقل سود ارائه شده توسط این صندوق ها 22 درصد و حداکثر آن 33 درصد است. اما نکته مهم این است که در صورت انتخاب صحیح صندوق به راحتی می توانید سود سالیانه بیش از 30 درصد را به دست آورید و آمار نشان می دهد که اکثر سرمایه گذاران این صندوق ها را انتخاب کرده اند.

برترین پلتفرم های تامین مالی

اما رتبه اول در دریافت سود ثابت به پلتفرم های تامین مالی جمعی اختصاص دارد. بر اساس اطلاعات موجود، پلتفرم های تامین مالی جمعی در حال حاضر حداقل 35 درصد و حداکثر 45 درصد سود به سرمایه گذاران پرداخت می کنند. با این حال، نگاهی به پلتفرم های تامین مالی جمعی که به آن تامین مالی جمعی نیز می گویند، نشان می دهد که اکثر آنها بیش از 40 درصد سود سالانه را به سپرده گذاران می پردازند و بسیاری از پروژه ها 45 درصد سود را پرداخت می کنند.

پلتفرم تامین مالی جمعی چیست؟

تامین مالی جمعی روشی است که تمام یا بخشی از سرمایه مورد نیاز برای یک طرح، پروژه یا فعالیت خاص را با مشارکت تعداد زیادی از سرمایه گذاران جمع آوری می کند. وجوه جمع آوری شده در نهایت برای استفاده در اجرای پروژه پربازده در اختیار متقاضی تامین مالی قرار می گیرد.

در دهه‌های اخیر، تأمین مالی جمعی به عنوان ابزاری مؤثر برای تأمین مالی کسب‌وکارها، پروژه‌ها، ایده‌های نوآورانه و فعالیت‌های اقتصادی شناخته شده است.

به عبارت بهتر، همیشه افرادی بوده اند که پروژه های فوق العاده و سودآوری با سرعت بازگشت سرمایه (ROI) بیشتر از حد انتظار داشته اند و توانایی مدیریت برنامه خود را داشته اند، اما به دلیل محدودیت های مالی نتوانسته اند برنامه خود را که اصلی ترین آن است، اجرا کنند. دلیل شکل گیری پلتفرم های تامین مالی جمعی

از کجا می توان بیشترین سود را دریافت کرد؟ | جداول مقایسه ای برای سود ثابت در بازارها و صندوق های مختلف را ببینید

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *