به گزارش سایت تینو، حجت الاسلام حمید احمدی در نشست خبری که در آستانه فرارسیدن مراسم اربعین حسینی در سازمان حج و زیارت برگزار شد، با اشاره به برنامه ریزی برای مراسم اربعین امسال با شعار امسال گفت: «کربلا، طریق الصادق». الاقصی» گفت: پیاده روی در اربعین یک حرکت فرهنگی است که قرار بود در عراق جلسات و برنامه های زیادی با شعار «کربلا، راه الاقصی» برگزار شود. مقاومت مردم غزه و جنایات رژیم صهیونیستی.
وی ادامه داد: اربعین قطعا یک حرکت ظلم ستیز است و این وجه مقاومتی آن باید برجسته شود. به همین منظور نشست ها و همایش های زیادی در نظر گرفته شده است که از 12 صفر (27 مرداد) در شهر نجف با نشستی با حضور علما و اندیشمندان آغاز می شود و موضوع اصلی آن «اربعین منصف، علوی» است. و معارف اسلامی.» عصر همان روز مراسمی از جمله بزرگداشت شهید اسماعیل هنیه در مزار شهید ابومهدی محدث برگزار می شود.
رئیس کمیته فرهنگی تربیتی ستاد اربعین افزود: از روز چهاردهم صفر جلسه ای با همکاری آستان الحسینی (علیه السلام) با عنوان اربعین در همبستگی اسلامی برگزار می شود. با حضور علمای شیعه و سنی. . همچنین در 16 صفر روز جهانی مسجد به مناسبت سالروز آتش زدن مسجدالاقصی توسط صهیونیست ها و جشنی با حضور علمای شیعه و سنی برگزار می شود.
وی همچنین درباره دیگر برنامه ها و نشست ها توضیح داد: نشست ها، نشست ها و همایش های ویژه ای با عنوان زنان و مقاومت، اربعین و مقاومت اسلامی، تجلیل از خانواده شهدای مقاومت از کشورهای مختلف، خانواده ای متعهد و مقاومت در مکتب سیر و عاشورا، با توجه به . پیشنهاد رئیس جمهور شهید در سازمان ملل متحد، نشست کارگروه سبک زندگی، اهدای هدایایی به شهدای مقاومت با حضور جمعی از نخبگان علما در استان های مختلف عراق توسط مردم ایران، شعر مشترک عصر و غیره برگزار خواهد شد.
آل احمدی درباره تنوع موکب ها در جاده اربعین نیز گفت: امسال بیش از 100 موکب ویژه کودکان داریم که تولیدکنندگان و فعالان برنامه ریزی ویژه ای دارند. دوستان عراقی نیز با همکاری دوستان مقاومت و ایرانیان در ستون 833 موکب شهدای مقاومت برپا می کنند.
آل احمدی درباره اعزام مبلغان به راهپیمایی اربعین نیز گفت: ساماندهی و اعزام مبلغان با کمک گروه های مردمی انجام می شود. هزینه های اعزام طلاب و روحانیون را پرداخت نمی کنیم، این کار از طریق گروه های مردمی انجام می شود. به درخواست دوستان عراقی نزدیک به هشت هزار مبلغ اعزام شده و خواهند شد که برخی از آنها به زبان عربی مسلط هستند. اگرچه کار به دلیل گرمای هوا بسیار سخت است.
آل احمدی بر لزوم توجه حوزه ادبی، دانشگاه ها و حوزه های علمیه به بعد علمی پیاده روی اربعین تاکید کرد و گفت: برای جهانی شدن پیاده روی اربعین نیازمند تولید محتوای ادبی هستیم که این امری است که جز با دستیابی به آن محقق نمی شود. کمک اساتید دانشگاه، مؤسسات مذهبی و نویسندگان. پایان نامه های زیادی در این زمینه تهیه شده و البته در ابتدای راه هستیم. همچنین شاهد انتشار کتاب های زیادی هستیم که از برخی از آنها حمایت کرده ام. تنها در سال جاری حدود 40 عنوان کتاب رونمایی شد. وزارت علوم نیز متعهد شد از کارهای علمی در این زمینه حمایت کند.
رئیس کمیته فرهنگی تربیتی ستاد اربعین در پاسخ به سوالی درباره برنامههای ادبی و شب شعری که در نجف و کربلا برگزار شد، گفت: جمعی از شاعران برجسته ایرانی و خارجی به مراسم راهپیمایی اربعین دعوت شدند. برنامه مشترکی برای شب شعر و مقاومت اربعین خواهیم داشت. دو سمپوزیوم شعر نیز برگزار می شود که یکی از آن ها گردهمایی مشترک شعر برای بانوان ایرانی و عراقی و یک گردهمایی شعر برای بانوان ایرانی است. علاوه بر شاعران، 110 قاری از 5 کشور جهان با همکاری عتبا حسینی سازماندهی شده و 70 قاری و سخنران اعزام خواهند شد که شامل برنامه هایی در راه، موکب ها و شهرهای نجف، کربلا، سامرا و کاظمین.
به گزارش ایسنا، در آخرین قسمت از این نشست خبری در مورد اپلیکیشن العربین که روز سه شنبه سوم مرداد منتشر می شود، گفته شد که این اپلیکیشن موبایلی دارای ویژگی های بسیاری است که برخی از آنها آفلاین هستند. این برنامه همچنین شامل نقشه موکب ها، قابلیت های شهروندخبرنگار، دریافت اخبار، اطلاعیه ها، مطالب آموزشی، ارسال پیامک و … می باشد.
همچنین پیاده روی 360 درجه در این اپلیکیشن برای بازماندگان یا حاضرین در نظر گرفته شده است که می تواند تراکم جمعیت فعلی را نشان دهد و برای بازماندگان بعد معنوی داشته باشد.
hamshahrionline به نقل از تینو