برخی منصوبان در دولت، چه سابقه ای دارند؟

تبلیغات بنری


شهروندی آنلاین – گروه سیاسی: در نشست غیررسمی مسعود پشکیان با نمایندگان که با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس برگزار شد، 14 نماینده به بیان نقطه نظرات خود در خصوص موضوعات مختلف پرداختند.

وضعیت اقتصادی و معیشتی، بحث قطعی برق در برخی نقاط، ضرورت تسریع در اجرای پروژه های عمرانی از جمله پروژه های غول پیکر حمل و نقل و ریلی، رسیدگی به مشکلات شهرها و روستاهای مرزی، تسریع در اجرای قانون همسان سازی بازنشستگان و توجه قوانین مبدأ در انتصابات دولتی و وضعیت اختلافات بانکی از مهمترین موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.

اگرچه حضور غیرمنتظره رئیس جمهور در جلسه علنی شورا جلوه دیگری از رویکرد همدلانه و منسجم دولت و شورا است، اما در روز سه شنبه انتقاد برخی نمایندگان را نیز در پی داشت. این انتقادها بیشتر به برخی انتصابات دولتی در روزهای اخیر و همچنین برخی نکات مطرح شده از سوی پزشکیان در نشست خبری روز دوشنبه مربوط می شد.

عباس گودرزی، عضو کمیسیون ریاست مجلس یکی از نمایندگانی بود که از سخنان روز دوشنبه پزشکیان درباره موضوع «مسائل انقلاب» انتقاد کرد و امیرحسین ثابتی، نماینده تهران در مجلس نیز از پزشکیان گلایه کرد. بیانیه “…ما برادر آمریکایی ها هستیم.” سیدمحمود نبویان، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، از دیگر نمایندگانی بود که از مواضع رئیس جمهور در قبال FATF انتقاد کرد و آن را روند «کاملاً اشتباه» دولت روحانی دانست.

چیز خوبیه

یکی از اعضای هیأت رئیسه شورا در مصاحبه با شهروندی آنلاین وی با اشاره به اینکه حضور رئیس جمهور در مجلس در روز سه شنبه غیرمنتظره بود، گفت: این حضور غیرمنتظره بیش از هر چیز ناشی از روحیه عمومی رئیس جمهور است. این حضور یک اتفاق غیرمنتظره بود، زیرا پس از پایان جلسه عمومی متوجه حضور آقای مزیکیان در مجلس شدیم.

مجتبی یوسفی با بیان اینکه حضور رئیس جمهور در مجلس اتفاق خوبی بود و بحث های سازنده نیز مطرح شد، گفت: آنچه مهم است این است که هر چه تعامل دولت و مجلس بیشتر شود، مشکلات پیچیده مردم برطرف می شود. . همانطور که رهبر کبیر انقلاب نیز اشاره کردند، موفقیت دولت، موفقیت نظام است.

وی با بیان اینکه رئیس مجلس از دولت حمایت و با آن همدل است، تصریح کرد: برخی می خواهند القا کنند که برخی در داخل مجلس نمی خواهند دولت موفق شود. این در حالی بود که مجلس به طور کامل از دولت حمایت کرد و نمایندگان نشان دادند که مصمم و آماده هستند تا برای موفقیت دولت تلاش کنند.

فضای تعاملی بین مجلس و دولت

یکی از اعضای هیات رئیسه مجلس گفت: مجلس در جریان رای اعتماد به دولت چهاردهم نشان داد که اراده لازم را برای همراهی و هماهنگی با دولت برای رسیدن به موفقیت دارد. علیرغم انتقاداتی که به برنامه ها و سوابق اجرایی و سیاسی برخی از وزرای پیشنهادی وارد شد، مجلس ایستاد و به پزشکیان اعتماد کرد و به کل هیات وزیران اعتماد کرد.

وی با بیان اینکه فضای دیدار روز سه شنبه رئیس جمهور و نمایندگان تعاملی بود، یوسفی ادامه داد: درخواست تعامل طرفین از مهمترین موضوعات مطرح شده در این جلسه بود. نکته مهم این است که نمایندگان نسبت به برخی از قرار ملاقات هایی که با پزشکیان مطرح کردند، انتقاداتی دارند.

وی با اشاره به مغایرت برخی انتصابات با رویکرد اجماعی رئیس جمهور گفت: موضوع این است که لازم نیست بالا و پایین دولت تغییر کند. در واقع این دغدغه و وعده رئیس جمهور از ابتدای تبلیغات انتخاباتی بود. اخراج افراد صرفاً به دلیل انتصاب آنها در دولت یکی از انتقاداتی است که با رویکرد رئیس جمهور همخوانی ندارد.

انتقاد از برخی انتصابات در سطوح بالا

عضو هیأت رئیسه مجلس همچنین به انتقاد نمایندگان مجلس از برخی انتصابات اخیر در بدنه دولت اشاره کرد و گفت: نکته دیگری نیز در این جلسه مطرح شد که مربوط به برخی انتصابات عالی رتبه بود که در چارچوبی با یک انتصاب انتخاب و منصوب شدند. دیدگاه سیاسی خاص

الیوسفی با اشاره به اینکه مواضع قبلی برخی از منصوبان برای مردم سوال برانگیز است، تصریح کرد: این انتصابات با سیاست رئیس جمهور سازگاری ندارد زیرا منصوب شدگان از یک طیف سیاسی خاص هستند.

وی ادامه داد: تغییر نگاه و رویکرد سیاسی به دلیل تغییر دولت امری طبیعی است، اما نکته اینجاست که برخی از منصوبان در گذشته دارای سمت ها و جهت گیری های سیاسی خاصی بوده اند که نمی تواند صرفاً نگاه و رویکرد سیاسی آنها باشد، بلکه بیشتر منصوب شده اند. باعث التهاب در جامعه و آسیب به کشور، مردم و نظام شد.

الیوسفی با اشاره به اینکه پذیرش همه جناح های نظام باعث تضاد در آرا می شود، ادامه داد: برخی از منصوبان افرادی هستند که در گذشته نظام را به تقلب در انتخابات متهم می کردند و این با حضور آنها منافات دارد. در مناصب دولتی.

امکان اشتباه در تعیین اولویت ها

وی با بیان اینکه متهم کردن نظام به تقلب در انتخابات «اظهار نظر» نیست، تصریح کرد: برخی منصوبین در حوادث سال 88 و 1401 در به خیابان کشیدن مردم نقش داشتند و این دیگر یک نظر شخصی نیست. زیرا این اتفاقات آسیب جدی به مردم و نظام وارد کرد.

یوسفی با بیان اینکه دولت حق دارد افراد با دیدگاه های سیاسی نزدیک به خود را در مناصب مختلف منصوب کند، ادامه داد: اگر فردی که نظام را متهم به کلاهبرداری می کند، مسئولیت اجرایی داشته باشد و بخواهد از آرمان های نظام دفاع کند، دارای انواع مختلفی می شود. از جمله این آسیب ها، بروز خطا در تعیین اولویت های اصلی و فرعی است.

وی اولویت اصلی مردم امروز را مسائل اقتصادی و بحث معیشتی عنوان کرد و افزود: برخی انتصابات ممکن است به شعله ور شدن شکاف های کاذب دامن بزند و مشکلات اساسی جامعه و مردم به فراموشی سپرده شود.

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *