به گزارش تارنمای تینو، محور مقاومت در صدد طراحی سناریوهای واکنش و عقب نشینی برای پاسخ به عملیات نظامی رژیم صهیونیستی علیه تهران و بیروت است.
رفتار جهت دار یک واکنش است نه یک عمل. به همین دلیل برگه برنده «اصل غافلگیری» در دستان محور مقاومت نیست. از سوی دیگر، عدم پاسخگویی به معنای چراغ سبز برای جوخه ترور اسرائیل در خیابان های تهران و نیروهای نظامی حامی آن علیه بغداد، بیروت و صنعا است.
آمریکا حجم بیسابقهای نیرو و تجهیزات به منطقه غرب آسیا میفرستد تا سپر آهنینی بین ایران و رژیم صهیونیستی ایجاد کند. چینش قدرت ها در منطقه، دامنه درگیری احتمالی محور مقاومت به رهبری ایران و محور صهیونیستی به رهبری آمریکا را به توپ پینگ پنگ تبدیل می کند.
اما واضح است که طرف مقابل در مواجهه با نوع پاسخ و حتی زمان آن احمق است. نزدیک به 10 روز است که هر بار در روزنامه های معتبر دنیا این جمله مطرح می شود که ایران تا 24 ساعت آینده پاسخ نظامی خود را آغاز خواهد کرد!
در همین حال، مراکز تحقیقاتی امنیتی اسرائیل نیز در حال بررسی سناریوهای مختلف هستند. در رابطه با واکنش حزب الله و ایران دو سناریو ترسیم شده است:
حزب الله
حمله مشترک متشکل از موشک های دقیق و پهپاد به اهداف حساس و حیاتی رژیم صهیونیستی از جمله سناریوهای مربوط به سمت لبنانی محور ذکر شد.
محتمل ترین سناریو اهداف حساس و حیاتی برای اسرائیل مانند مقرهای نظامی در شهرهای مرکزی فلسطین اشغالی مانند حیفا یا سکوهای گازی در منطقه مدیترانه است.
به گفته صهیونیست ها، حزب الله از هواپیمای الفتح 110 (قطر انفجار 43 متر)، پهپاد شهید (قطر انفجار 12 متر) و موشک خیبر 1 (قطر انفجار 28 متر) استفاده می کند. در این سناریو، انبوهی از پهپادها و موشک ها به عنوان مسیری برای سرکوب پدافند استفاده می شود.
تخمین اسرائیل این است که حزب الله هزاران موشک و موشک دقیق از جمله فاتح 110 را در اختیار دارد که برد آن تا 350 کیلومتر و دقت 10 متر می رسد. ارزیابی اسرائیل از زرادخانه تسلیحاتی حزب الله به شرح زیر است:
1: 65 هزار موشک با برد بیش از 80 کیلومتر
2: پنج هزار راکت/موشک با برد 80 تا 200 کیلومتر
3: پنج هزار موشک با برد 200 تا 700 کیلومتر
4: زرادخانه پهپاد قادر است 2500 پهپاد را در خود جای دهد
5: تسلیحات متعارف پیشرفته که قابلیت آنها مشخص نشده است شامل موشک های سطح به دریا، موشک های کروز و سامانه های دفاع موشکی است.
ایران
در سناریوی مربوط به ایران، رژیم منتظر مدل حمله موشکی پهپاد در 14 آوریل (26 آوریل) با ابعاد بزرگتر است. همچنین مبدأ حمله را پایگاه های سپاه و ارتش در غرب ایران و استفاده از پرتابگرهای متحرک دانسته اند.
صهیونیست ها بیش از ده ها نکته را بررسی کرده اند که در حمله موشکی احتمالی ایران نقش دارد.
این نکات به شرح زیر است:
1: شمال و جنوب تبریز: فاصله تا تل آویو 1227 کیلومتر است.
2: کرمانشاه: فاصله تا تل آویو 1185 کیلومتر است.
3: خرم آباد: فاصله تا تل آویو 1265 کیلومتر است.
4: دزفول: فاصله تا تل آویو 1275 کیلومتر است.
کاشان، اصفهان، شیراز شمالی و جنوبی، برازگان، خورموج و جم از دیگر نقاطی است که از سوی صهیونیست ها به عنوان نقطه تیراندازی در نظر گرفته می شود.
hamshahrionline به نقل از تینو