تینو – یکتا فراهانی: SweGreen دارای امکاناتی در سوئد و آلمان است و روشی پایدار برای رشد محصولات کشاورزی و در عین حال کاهش ضایعات مواد غذایی و انتشار کربن ارائه می دهد.
از هدر رفتن مواد غذایی جلوگیری کنید
تخمین زده می شود که سالانه 16 میلیارد پوند غذا تنها در سوپرمارکت های آمریکا هدر می رود. 30 درصد از مواد غذایی که به فروشگاههای آمریکایی میرسد دور ریخته میشود، زیرا میوهها و سبزیجات برای چیدن به مشتریان داده میشود، در حالی که بقیه به هدر میرود.
SweGreen دارای امکاناتی در سوئد و آلمان است و روشی پایدار برای رشد محصولات کشاورزی و در عین حال کاهش ضایعات مواد غذایی و انتشار کربن ارائه می دهد.
تلاش برای دستیابی به امنیت غذایی
تخمین زده می شود که سالانه 16 میلیارد پوند غذا تنها در سوپرمارکت های آمریکا هدر می رود. 30 درصد از مواد غذایی که به فروشگاههای آمریکایی میرسد دور ریخته میشود، زیرا میوهها و سبزیجات برای چیدن به مشتریان داده میشود، در حالی که مابقی آنها برداشته میشود.
با توجه به اینکه احتمالاً جمعیت جهان تا سال 2050 به نزدیک به 10 میلیارد نفر خواهد رسید، زمین های کشاورزی به دلیل تغییرات آب و هوایی کاهش می یابد و خطرات تجارت جهانی به دلیل تنش های ژئوپلیتیکی افزایش می یابد، کشورها اکنون باید برای تضمین امنیت غذایی اقدام کنند.
بیشتر بخوانید:
کشاورز را به سوپرمارکت بیاورید
استارتآپ سوئدی SweGreen با آوردن مزارع به سوپرمارکت، جایی که مردم میوهها و سبزیجات خود را انتخاب میکنند، راهحلی نوآورانه برای همه این موارد ارائه میکند.
سوئگرن از روش معروف کشاورزی بدون خاک به نام هیدروپونیک استفاده می شود. در این روش گیاهان به جای خاک در شاخه های پشم سنگ رشد می کنند و جریان مداوم آب مواد غذایی مورد نیاز برای رشد آنها را تامین می کند.
کاهش 99 درصدی مصرف آب
به گفته وب سایت SweGreen، این روش می تواند تا 99 درصد آب کمتری مصرف کند که بازیافت بیشتری نیز دارد. به عنوان مثال، این شرکت می گوید که برای رشد یک کیلو کاهو به حدود 66 گالن (250 لیتر) آب نیاز است. با این حال، این شرکت همان خروجی را در یک لیتر (یک لیتر) آب به دست می آورد.
بنابراین، این رویکرد علاوه بر صرفهجویی در مصرف آب، از انتشار گازهای گلخانهای که در حین حمل و نقل محصولات از مزارع به سوپرمارکتها منتشر میشود، جلوگیری میکند و در عین حال محصولات عاری از آفتکشها را تضمین میکند.
بدون نیاز به سمپاشی و مواد شیمیایی خطرناک
بنابراین، از آنجایی که محصول در یک محیط استریل و کنترل شده رشد می کند، هیچ آفت یا علف هرز وجود ندارد و در نتیجه نیاز به آفت کش ها و مواد شیمیایی خطرناک را از بین می برد.
اندازه سفارش به اندازه خود سوپرمارکت بستگی دارد. تاسیسات بزرگتر 485 فوت مربع (45 متر مربع) می تواند تا 300 محصول در روز رشد کند، در حالی که مجموعه کوچکتر 130 فوت مربع (12 متر مربع) می تواند تا 118 محصول در روز رشد کند.
استفاده از هوش مصنوعی
در حال حاضر، تاسیسات SweGreen تا 100 گونه گیاه از جمله سبزیجات برگی مانند جعفری، شوید، نعناع و کاهو را پرورش می دهد. این شرکت همچنین در حال کار بر روی افزودن توت فرنگی به مجموعه خود در کنار میکروگرین ها و گیاهان میوه است.
SweGreen همچنین یک ابزار هوش مصنوعی توسعه داده است که می تواند تقاضای فصلی برای محصولات، ترجیحات مصرف کنندگان و زمان رشد گیاهان را در نظر بگیرد تا لیست کارهایی را برای کارمندان ارائه دهد. پس از تکمیل وظایف، سیستم محصولات را طبق سفارش تولید می کند و از در دسترس بودن آنها در روز اطمینان حاصل می کند.
استفاده از تکنولوژی SweGreen در هتل ها و رستوران ها
نه تنها سوپرمارکت ها، بلکه هتل ها و رستوران ها نیز علاقه زیادی به تهیه مواد اولیه تازه و استفاده از فناوری SweGreen برای رشد محصولات خود دارند. این روش علاوه بر ایجاد ثبات، طراوت و طعم قبلی را ارائه می دهد.