به گزارش تارنمای تینو، باستان شناسانی که در آلمان مشغول کاوش بودند، یک اتاق تدفین چوبی نسبتاً سالم را در وسط یک گور بزرگ که قدمت آن به دوره سلت های اولیه باز می گردد، کشف کردند.
لایو ساینس نوشت این مقبره 2600 ساله که در نزدیکی شهر ردلینگن کشف شد، دومین اتاق تدفین دست نخورده سلتی است که در آلمان کشف شده است. در شرایط خشک یا عادی، چوب مدفون شده در زیر زمین معمولاً حداکثر ظرف چند دهه تجزیه می شود. به همین دلیل، چنین اکتشافاتی نادر است و کارشناسان این گور سلتی را به عنوان یافته ای با “علاقه علمی برجسته” توصیف کرده اند.
سلت های باستان در اروپا و شرق ترکیه امروزی زندگی می کردند و شامل گروه های مختلفی می شدند. اعتقاد بر این است که زیستگاه آنها شامل بخش هایی از فرانسه، جمهوری چک و جنوب آلمان است، جایی که این اتاق دفن پیدا شد.
ابعاد این اتاق بزرگ تقریباً 3.4 در 4 متر است. دیوارها و سقف آن از الوارهای عظیم بلوط ساخته شده است که به لطف رطوبت آب و سفره های زیرزمینی به طور استثنایی حفظ شده است. این شرایط چوب را از قرار گرفتن در معرض اکسیژن که منجر به پوسیدگی می شود محافظت می کند.
این اتاق در وسط یک گور بزرگ به قطر 65 متر و ارتفاع تقریبی 6 متر کشف شد. اندازه آن باعث شده است که باستان شناسان کل این مجموعه را به عنوان یکی از معدود مقبره های سلطنتی که سلت ها در جنوب غربی آلمان برای اشراف بین سال های 620 تا 450 قبل از میلاد ساخته اند، معرفی کنند.
چوب باقیمانده به باستان شناسان اجازه می دهد تا از روش زمانی برای تعیین سن دقیق اتاق استفاده کنند.
با وجود ساختار مستحکم این سازه، دزدان در دوران باستان توانستند به داخل آن نفوذ کنند. حفاری ها نشان داد که سارقان دو تونل در تپه دفن و یک سوراخ ورودی در سقف اتاق حفر کرده اند که ممکن است دلیل عدم وجود اشیاء تدفین با ارزش در داخل مقبره باشد. باستان شناسان همچنین تعدادی میخ در تونل یکی از سارقان کشف کردند. میخ ها ممکن است از یک گاری چهارچرخ که همراه متوفی دفن شده بود باقی مانده باشد.
این گروه از باستان شناسان بقایای انسانی را در سه مکان کشف کردند. داخل اتاق استخوان بود.
بر اساس تجزیه و تحلیل استخوان، فرد مدفون در این اتاق جوانی بود که بین 15 تا 20 سال سن داشت و قدش بین 160 تا 168 سانتی متر بود. فردی که در گور کم عمق دفن شده بود، مردی کمی مسن تر، بین 25 تا 35 سال بود.