از لحظه‌ای که دندان‌های مصنوعی در دهانم می‌گذاشتند تا پایان کار حتی شب‌ها هم …| ناگفته‌های خانم بازیگر درباره سریال غربت

تبلیغات بنری


به گزارش سایت تینو، آناهیتا درجاهی بازیگر سریال «فقر» درباره این سریال و مطرح کردن معضلات زنانه آن گفت: این سریال به دلیل توجه ویژه ای که به مسائل زنان دارد از اهمیت بالایی برخوردار است. زنان این مجموعه سعی می کنند خود را از شرایط سختی که در آن قرار می گیرند نجات دهند و از این منظر موضوع سریال مخاطبان زیادی را در بر می گیرد.

این بازیگر با اشاره به چالش های این سریال گفت: یکی از مهم ترین مشکلات این سریال نبود تبلیغات مناسب و توقف مکرر آن است که به آن آسیب زد. وقتی قسمت هایی از داستان حذف می شود، انسجام داستان از بین می رود. هر سریالی که خط داستانی داشته باشد از ابتدا تا انتها با داستان های مرتبط گره خورده است و حذف هر کدام از آنها می تواند خط داستانی را مختل کند. اما با همه این مشکلات سریال تولید و پخش شد و من یکی از نقش هایی را بازی کردم که برایم چالش بزرگی بود و برای آن زحمت کشیدم.

پشت پرده توقف ناگهانی سریال و ماجرای زنان باند مواد مخدر به زودی اسامی ربوده شدگان را خواهم گفت.

نقش من در «غرابات» از من دور بود

او درباره نحوه برخوردش با نقش «دای خانم» گفت: چالشی که پیش روی من بود این بود که چگونه نقشی بسازم که با آناهیتا فاصله زیادی داشته باشد. این نقش با شخصیت من فاصله زیادی داشت و ورود به شخصیت برایم خیلی سخت بود اما با تلاش و مشاهده زندگی افراد این دسته در خیابان های جنوب شهر و تحقیقاتی که انجام دادم توانستم برای نزدیک شدن به شخصیت خود سریال درباره زنان و دخترانی است که بدون توجه به مشکلات و مشکلات می خواهند به استقلال برسند. من همیشه دوست داشتم یک فرد مستقل باشم و برای این هدف خیلی تلاش کردم و موفق شدم. زندگی پر از فراز و نشیب، فراز و نشیب بوده است و در این مسیر، احتمالاً صدمات زیادی را متحمل شده اید.

بازیگر «غرابات» با اشاره به تصویری که در مناطق جنوبی تهران دیده است، گفت: دوست دارم روزی بتوانم خودم مستند تولید کنم و به نوعی راوی دغدغه ها و دردهای این مردم باشم. مستندی در مورد کارتون خفته ها و بادیه نشین ها یا افرادی مثل این.” آنها ضعیف زندگی می کنند و عمیقاً درگیر اعتیاد می شوند. این موضوع برای من بسیار جالب است و دوست دارم در آینده خودم مستند بسازم.

من این نوع نقش ها را با عشق بازی می کنم

درجاهی با اشاره به تمایل خود برای ایفای نقش های دشوار گفت: نقش هایی را که در چنین فضایی به من پیشنهاد می شود با عشق بازی می کنم زیرا معتقدم رنج یک زن تا رسیدن به استقلال بسیار زیباست. این رنج، به مرور زمان، زن را به صخره ای تبدیل می کند که با هیچ طوفانی و ضربه ای خرد نمی شود. مهم این است که در زندگی راکد نمانید و خود را از موقعیت ها و بحران های زندگی بیرون بکشید.

وی درباره آرایش قوی خود نیز توضیح داد: من هر روز چهار ساعت وقت صرف گریم می کردم. از زمانی که دندان مصنوعی در دهانم بود تا پایان آویش، شب ها نمی توانستم چیزی بخورم. از ساعت 6 صبح تا 5 بعدازظهر دندونام تو دهنم گیر کرده بود از شب تا صبح دیالوگ تمرین میکردم فقط در این شرایط حرف بزنم و برایم سخت نباشد. طراح گریم ما سخت کار کرده است. او مطالعات زیادی انجام داد و طرح های زیادی انجام داد. پروتز بینی سنگین بود و مدت زیادی روی بینی من ماند و باعث ایجاد زخم شدید شد. در مجموع صدمات جدی زیادی متحمل شدم.

درگی درباره برخی موقعیت ها و ناراحتی هایی که برخی افراد در ابتدای سریال تجربه کردند، گفت: این سریال تنها به موضوع یا دسته بندی خاصی اختصاص نداشت. این یک ملودرام یا درام زنانه است که در جایی در حاشیه شهر اتفاق می افتد. فضاهایی که آقای امیر بورکیان کارگردان سریال ایجاد کرده فضای خودش است و نمی خواهد به مکان خاصی، منطقه خاصی و مقوله خاصی اشاره کند. نقشی که من بازی می‌کنم و نقش‌هایی که زنان بازی می‌کنند نشان‌دهنده یک درام انسانی است. این درام ملیت و نژاد ندارد.

تلخی را نمی توان با شیرینی بیان کرد

این بازیگر درباره تلخی این داستان و موقعیت هایی که ممکن است مخاطب را از خود دور کند، گفت: تلخی با شیرینی ظاهر نمی شود. تلخی باید آنقدر تلخ ظاهر شود که بتوانید گریه کنید، تجسم کنید و در برابر آن رویاپردازی کنید. به شما می آموزد که چگونه سعی کنید خود را از موقعیت های مشابه نجات دهید. متأسفانه ما نمی توانیم سیاه را با سفید نشان دهیم. در این سریال جریان زندگی را نشان می دهیم و البته سعی می کنیم تلخی ها را حداقل به رنگ خاکستری نشان دهیم. سریال های زیادی در ژانرهای کمدی، درام، جنایی و … در شبکه خانگی تولید می شود و مخاطبان شبکه خانگی از اقشار مختلف جامعه بنا به سلیقه خود سریال ها را تماشا می کنند. همچنین یک نکته وجود دارد که سریال مذکور برای افراد بالای 16 و 17 سال مناسب است. علاقه مندان به این نوع سریال می توانند آن را تماشا کنند. به نظر من این سریال وزن فرهنگی بالایی دارد و اگر مخاطب از قسمت اول تا آخر برای تماشای آن وقت بگذارد، فضا و دغدغه های سریال را درک می کند.

از لحظه ای که دندان مصنوعی در دهانم گذاشتند تا پایان کار حتی شب...| آنچه در مورد بازیگر زن سریال الغربا گفته نشد

بازیگر سریال «می خواهم بمانم» در پایان با اشاره به حساسیت خود نسبت به سناریوها گفت: برای من سناریوهای زیادی می فرستند اما هر نقشی من را قانع نمی کند مثلاً سناریویی که می خوانم خوب است، اما نقش خوب است . چالش نیست. نکته دیگر اینکه اکثر فیلم ها و سریال های تولید شده مرد هستند. مثلاً مردی در نقش اصلی فیلم ها و سریال ها حضور دارد و اگر زن باشد فرقی نمی کند که باشد یا نباشد. در این متون هیچ داستان، علایق، حالات و دغدغه های زنانه وجود ندارد.

سریال فقر به کارگردانی امیر بورکیان از شبکه نمایش خانگی پخش می شود. این سریال حول محور زنان آسیب دیده می گذرد و داستان آن در حومه شهر می گذرد. آناهیتا درجهی، ترلان پروانه، مهدی حسین نیا، بهاری افشاری از جمله بازیگران این سریال هستند.

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *