از انقلاب فرانسه تا وداع با مارکز | رمانی که واکنش‌های خشم‌آلودی را برانگیخت

تبلیغات بنری


تینو – «انقلاب فرانسه» نوشته تی. سی. دبلیو بلنینگ مترجم: سهند الهامی، «داستان جسوی یار» نوشته: رضا فرخفال، «بازگشت بومی» نوشته: توماس هاردی ترجمه ابراهیم یونسی، «گفتارهایی درباره گیاهخواری اخلاقی» نوشته: مایکل هومر مترجم: محسن. اسلامی و مرضیه خاکباز، «نظام متر در شعر فارسی» نوشته: محسن مهدوی مزده و «وداع با جابو» نوشته: رودریگو گارسیا، با ترجمه واسریک درساهاکیان، شش عنوان کتابی هستند که به تازگی توسط انتشارات نو منتشر شده است.

تحلیلی جدید از انقلاب فرانسه

انقلاب کبیر فرانسه به دلیل جایگاه ویژه ای که نه تنها در تاریخ فرانسه، بلکه در تاریخ جهان دارد، همواره مورد توجه اندیشمندان حوزه های مختلف بوده است. در عین حال، بسیار کم اتفاقی تاریخی را می توان یافت که به اندازه این انقلاب موضوع بحث و مناقشه باشد. منشأ، ماهیت و تأثیرات این انقلاب، به ویژه از دهه 1950 به بعد، موضوع مطالعات بسیاری بوده است و مورخان در مورد همه این مطالعات اختلاف نظرهای شدیدی داشته اند.

این کتاب که بیشتر به تحلیل می پردازد تا وقایع تاریخی، تصویری از وضعیت کنونی این درگیری ها به دست می دهد. بلینگ، کارشناس حوزه انقلاب فرانسه، رویکردهای اصلی معاصر این انقلاب را – یعنی رویکرد کلاسیک یا مارکسیستی و رویزیونیست ها و پسا رویزیونیست ها – توصیف و نقد می کند. این کتاب با وجود حجم کمی که دارد، موضوعات سیاسی، اقتصادی، صنعتی، اجتماعی و فرهنگی را از منظرهای مختلف ارائه می کند و پیشنهادات مفصلی برای مطالعه بیشتر ارائه می دهد.

انتشار جدید کتاب «انقلاب فرانسه» با عنوان «جنگ طبقاتی یا درگیری فرهنگی؟» نوشته شده توسط: تی. سی. دبلیو این طرح با ترجمه سهند الحمی در 135 صفحه به بهای 160 هزار تومان منتشر شد.

از انقلاب فرانسه تا خداحافظی با مارکس، رمانی که واکنش های خشمگینی را برانگیخت

برای بیان داستان شعر حافظ را بخوانید

کتاب «داستان جسوی یار» نوشته: ردا فرخفال، پژوهشی طولانی یا آنچه «مونولوگ» نامیده می‌شود درباره مفهوم داستان در شعر حافظ با تمرکز بر این سطر از شعر اوست:

دوستان گره از زلف یار باز کنید
شب خوبی است، داستان را بگویید

با خواندن شعر حافظ به تعریفی از «قصه» از دیدگاه حافظ پی می بریم. توضیح دیگر این که نویسنده سعی کرده است تا داستان را به معنای مطلق روایت خلاقانه بپردازد تا روشن کند که چگونه می‌توان داستانی را در شعر حافظ یافت و این داستان تا چه حد و چگونه می‌تواند ما را در طراحی خطوط داستان راهنمایی کند. . داستان یک رمان. در این کوشش و در میان همه عناصر داستان، عنصر زمان و قبل از هر ویژگی زمان در متن ادبی، با این پرسش که داستان زلف یار از کجا شروع شد، به مسئله «آغاز» پرداخته شد. زمان؟ بیت کلیدی حافظ و حتی به طور کلی تر، داستان را از کجا شروع کنیم؟

چاپ جدید کتاب «داستان جسوی یار» اثر رضا فرخفل در 116 صفحه با قیمت 140 هزار تومان منتشر شد.

از انقلاب فرانسه تا خداحافظی با مارکس، رمانی که واکنش های خشمگینی را برانگیخت

رمانی که با اخلاقیات زمان خود در تضاد است

اوستازیا که رویای زندگی دیگری را در سر می پروراند، همسر کلیم می شود که در پاریس در تجارت کار می کرد و اکنون به زادگاهش بازگشته تا در آرامش و آسایش زندگی کند. اوستازیا امیدوار است که سرانجام شوهرش با رفتن به پاریس موافقت کند. این اتفاق نیفتاد و اوستاسیا رابطه خود را با یکی از معشوقه های سابقش به نام وایلد که اکنون همسری بی گناه و با اعتماد به نفس به نام تامسین داشت از سر گرفت. به این ترتیب، سودای اوستاسیا و رابطه نامشروع او با وایلد، دو نفر دیگر را درگیر داستانی پرتنش و جذاب می کند: کلم و تمسین. زمانی که کلم این رابطه را کشف می‌کند، مشاجره‌ای شدید شروع می‌شود، اوستاسیا با معشوقش فرار می‌کند و توالی وقایع به فاجعه ختم می‌شود.

رمان “بازگشت وطن” این امر با اخلاق زمان خود ناسازگار بود و واکنش های خشمگینی را برانگیخت. توماس هاردی در این رمان به مضامینی مانند ناتوانی انسان در مواجهه با سرنوشت، تلاش برای دستیابی به آزادی فردی و چالش با هنجارهای اجتماعی می پردازد و طبیعت را به عنوان نیرویی بی رحم و غیرقابل کنترل به تصویر می کشد که تأثیر زیادی بر سرنوشت شخصیت های او دارد. این پیچیدگی های احساسی و تضادهای بین آرزوهای شخصی و محدودیت های اجتماعی، بازگشت شهروند را به اثری کلاسیک و ماندگار از ادبیات انگلیسی تبدیل می کند.

شماره جدید رمان بازگشت وطن توسط انتشارات: توسط توماس هاردی با ترجمه ابراهیم یونسی در 497 صفحه به بهای 650 هزار تومان منتشر شد.

از انقلاب فرانسه تا خداحافظی با مارکس، رمانی که واکنش های خشمگینی را برانگیخت

گیاهخوار یا گوشتخوار. مشکل این است

گفتگو درباره گیاهخواری اخلاقی توسط فیلسوف مشهور مایکل هومر یک کاوش عمیق فلسفی در مورد استدلال های اخلاقی برای گیاهخواری است. این کتاب در قالب دیالوگ‌های سقراطی نوشته شده است که در آن شخصیت‌های مختلف با دیدگاه‌های متضاد به مباحث اخلاقی مرتبط با مصرف فرآورده‌های حیوانی می‌پردازند. هومر از این قالب برای بررسی مسائل پیچیده مربوط به حقوق حیوانات، مسئولیت اخلاقی و انتخاب غذا استفاده می کند و آنها را به شیوه ای واضح و جذاب ارائه می دهد.
این کتاب به صورت مجموعه‌ای از گفت‌وگوها بین شخصیت‌هایی با دیدگاه‌های متفاوت درباره وگانیسم و ​​اخلاق آن تنظیم شده است. یکی از شخصیت ها که نماینده یک گیاهخوار اخلاقی است، معتقد است که خوردن حیوانات اشتباه است زیرا باعث رنج بی مورد می شود. شخصیت دیگر استدلال هایی را در دفاع از مصرف گوشت ارائه می کند که منعکس کننده اعتراضات رایج در دنیای واقعی است. از جمله توجیهات فرهنگی، نیازهای زیستی و ادعای طبیعی بودن خوردن گوشت. این گفتگوها به بررسی مسائل اساسی فلسفی می پردازد، از جمله اینکه آیا کشتن حیوانات برای تغذیه انسان ها از نظر اخلاقی قابل توجیه است یا خیر. آیا حیوانات حقوقی دارند که باید رعایت شود؟ آیا لذت خوردن گوشت می تواند آسیب به موجودات زنده را توجیه کند؟ این گفتگوها خوانندگان را به تحلیل دقیق استدلال ها دعوت می کند و از آنها می خواهد در مواضع اخلاقی خود در مورد موضوعات تجدید نظر کنند. مهمترین محور این کتاب توجه به حقوق حیوانات و توانایی آنها در رنج است. هومر استدلال می کند که حیوانات، به عنوان موجودات ذی شعور، منافعی دارند که باید به آنها احترام گذاشت. این کتاب پیامدهای اخلاقی استفاده از حیوانات برای غذا را بررسی می کند و این سوال را مطرح می کند که آیا آسایش و لذت انسان می تواند چنین رنجی را توجیه کند؟ یکی از سؤالات اصلی در گفتگوها این است که چگونه می توان باورهای اخلاقی را با اعمال عملی تطبیق داد. اگر جامعه مخالف آسیب رساندن به حیوانات خانگی است، چرا کشتن حیوانات در صنایع غذایی قابل قبول است؟ هومر این تضادها را بررسی می کند و از خوانندگان می خواهد که در چارچوب های اخلاقی خود تجدید نظر کنند. این کتاب همچنین به اثرات زیست محیطی کشاورزی حیوانات و خطرات سلامتی مرتبط با مصرف گوشت می پردازد. این استدلال ها به گسترش بحث کمک می کند و ابعاد بیشتری به موضوع می بخشد، از جمله مسئولیت فردی در قبال محیط زیست و سلامت شخصی. هومر همچنین به این سؤال می پردازد که چرا مردم حتی در مواجهه با استدلال های اخلاقی قوی به مقاومت در برابر گیاهخواری ادامه می دهند. نقش هنجارهای فرهنگی، آداب و رسوم ریشه‌دار و موانع روانی را در انتخاب غذا بررسی می‌کند و بررسی می‌کند که چگونه می‌توان این موانع را به چالش کشید.
گفتگوها درباره وگانیسم اخلاقی اثری است که به طور متعادل و متفکرانه به بررسی استدلال های اخلاقی پیرامون وگانیسم می پردازد.

انتشار جدید کتاب گفتارهایی درباره گیاهخواری اخلاقی نوشته: مایکل هومر، ترجمه محسن اسلامی و مرضیه خاکباز، در 181 صفحه، به بهای 200 هزار تومان.

از انقلاب فرانسه تا خداحافظی با مارکس، رمانی که واکنش های خشمگینی را برانگیخت

نسبت متر فارسی با سنت متر عربی، انگلیسی و ژاپنی

کتاب «نظام متر در شعر فارسی» یکی از نظریاتی است که سعی در ارائه قواعدی برای تعیین مترهای شعر فارسی صرف نظر از توفیق آن در جامعیت و دشواری داشته است، اما به این سؤال اساسی که جوهر متر است و جوهر آن چیست؟ چرا برخی از قسمت های کلمات ریتمیک هستند؟ این کتاب تلاشی است برای پاسخ به این پرسش هزار ساله. نظریه کنونی متر که مبتنی بر نتایج زبان‌شناسی جدید و تحقیقات دهه‌های اخیر در ایران و غرب در زمینه موسیقی و روان‌شناسی ریتم است، نه تنها به معرفی قواعدی می‌پردازد که می‌تواند موزون را در شعر فارسی تعریف کند، بلکه ارائه تصویری سیستماتیک از نیروهای متر، متر شعر گفتاری فارسی و حتی نسبت متر شعر فارسی با سنت های متری دیگر از جمله عربی، انگلیسی و ژاپنی.

چاپ جدید کتاب «نظام متر در شعر فارسی» نویسنده: محسن مهدوی در 350 صفحه با قیمت 350 هزار تومان منتشر شد.

از انقلاب فرانسه تا خداحافظی با مارکس، رمانی که واکنش های خشمگینی را برانگیخت

روایتی جالب از آخرین روزهای مارک

در مارس 2014، گابریل گارسیا مارکز، یکی از چهره‌های ماندگار ادبیات قرن بیستم، چنان بیمار شد که مرسده بارسا، زنی که بیش از پنجاه سال در کنار او زندگی کرده بود، از درمان او باز ماند. مارکز که طرفدارانش به او لقب «گابو» داده بودند، در آن زمان نزدیک به هشتاد و هفت سال داشت و از زوال عقل نیز رنج می برد. در همان زمان، مرسدا به رودریگو گفت: فکر می کنم پدرت از این بیماری جان سالم به در نبرد. رودریگو با شنیدن این کلمات از خود می پرسد: “آیا پایان زندگی اینگونه آغاز می شود؟” این سوال باعث می شود که قلم را برای افشای وقایع آخرین روزهای پدرش بلند کند و نوشته اش تبدیل به رمانی صمیمی و صادقانه شود که نه تنها وقایع قبل از مرگ مارکز را روایت می کند، بلکه شخصیت متمایز او را نیز آشکار می کند.

کتاب «وداع با گابو و مرسدس» آمیزه‌ای از خاطرات شگفت‌انگیز و گزارش‌های دردناک است که جزییات زندگی یکی از نوابغ دنیای ادبیات را روایت می‌کند و تصویری آشکار از خانواده‌ای به دست می‌دهد که با درد از دست دادن عزیزی روبرو هستند. یکی در قلب این رمان مردی قرار دارد که حتی در ضعیف ترین و پیرترین حالت جسمانی خود، حس شوخ طبعی خود را حفظ کرده است و در عین حال در حالی که غرق عشق و توجه اطرافیانش است، با این مشکل مواجه می شود. حافظه اش را از دست خواهد داد (و البته آن را از دست داد و در این راه از همراهی همیشگی و صمیمانه به همسرش مرسدس که همیشه تأثیر فوق العاده ای در زندگی او داشته است) بهره می برد. و کار کن

چاپ جدید کتاب «خداحافظ گابو و مرسدس» نوشته رودریگو گارسیا با ترجمه وازریک در 136 صفحه با قیمت 150 هزار تومان منتشر شد.

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *