به گزارش سایت تینو، محمد جواد کرمی نایب رئیس اتحادیه نانوایان سنتی گفت: هزینه کنجد در سامانه هوشمند مدیریت نان (نانی نو) از نان جدا شده و امکان افزودن کنجد به آن وجود دارد. نان.» نان سنجکی و بربره.
وی افزود: قیمت هر واحد کنجد به وزن 10 گرم 1500 تومان است و به ازای هر نان آمازیغ یک تا دو واحد کنجد و برای نان سنجک نیز بر اساس درخواست مشتری یک تا سه واحد اضافه می شود. . .
نایب رئیس سندیکای نانوایان سنتی ادامه داد: بر این اساس حداکثر افزایش قیمت ناشی از کنجد برای نان بربر 3000 تومان و نان سنگی 4500 تومان است.
وی تصریح کرد: با این کار خریدار می تواند تعداد واحدهای کنجد نان را مشخص کرده و هزینه آن را پرداخت کند.
کرمی گفت: افزودن کنجد به نان راهی برای جبران هزینه های تولید بود که نانوایان با این اقدام تلاش می کنند از آن جلوگیری کنند. اما به نظر می رسد این طرح به نتیجه مطلوب نخواهد رسید.
hamshahrionline به نقل از تینو