به گزارش سایت تینو، قهوه یزدی قهوه ای بسیار شیرین و غلیظ است که در مراسم عزاداری در یزد سرو می شود و سنتی کهن و دارای سابقه تاریخی است. این قهوه یکی از قهوه های سنتی و محلی شهر یزد به شمار می رود که به دلیل استفاده از هل و گلاب در تولید آن علاوه بر مدت زمان طولانی پخت، طعم بسیار لذیذ و لذیذی دارد ساعت برای تهیه قهوه این نوشیدنی گرم مخصوصا در ماه محرم و عزاداری سرو می شود. به همین دلیل بسیاری از مردم آن را به عنوان قهوه عزا می شناسند. قهوه یزدی در تیرماه 1397 در اجلاس میراث ناملموس کشور در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسید.
بیشتر بخوانید:
hamshahrionline به نقل از تینو